... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
sperhy
Autor témy

pofiderný CHIPTUNING

Štvrtok, 8. Marca 2012, 18:37

neviem teda či to tu už bolo ale ....... ](*,)

http://mmracing.sk/sk/najcastejsie-otaz ... -klamari-/
120d 120kw

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Re: pofiderný CHIPTUNING

Piatok, 9. Marca 2012, 05:56

Super že si našli čas a odvahu, dúfam že ak je podobna firma na sk skončí podobne :thumbup: :thumbup:

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 9. Marca 2012, 07:45

Este nieco podobne spachat aj u AAA Auto a zverejnit v tlaci.

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Piatok, 9. Marca 2012, 11:32

auto111 napísal:
Este nieco podobne spachat aj u AAA Auto a zverejnit v tlaci.

aaa uz roky spolupracuje z televiziov a talcov,co si myslis preco onich este skoro nikdy ziadny clanok nebol?
moja resp.znameho skusenost snimi je paradna :D kamos tam kupil auto,zevraj nikdy neburane z original km.za rok ho chcel predat tak ho tam zobral nehc to ohodnotia(kupoval ho v BA,predat ho zobral do NR) a po prehliadke povedali ze to auto bolo burane aj z predu aj zozadu,a ze km musel niekto stocit lebo podla ich zdroja zistili ze ma raz tolko :) potom im povedal ze to auto kupoval unich v AAA pred rokom :) typek sa zasekol,zavolal hnet manazera.ten zas rozpraval inac ze to nieje pravda ze oni ani nevedia ci bolo myslene toto auto a nakonec ho vykupili za super cenu :D

ale aj k teme,toto podlamna tiez neni nic nove len na slovensku mame plno domacich chiptunerou,ktori vam povedia niekedy az astronomicke udaje.plny bazos je softu+kablov na chiptuning uz od 100e.od garazovych tunerov sa taketo klamstvo dalo ocakavat,ale ze to bude robit aj nejaka firma som si nemyslel ](*,)

sperhy
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 12:17

ja teda osobne by som chip, bez následného zmerania na brzde ani nechcel videt...sú všelijaký šopa-majstri, ktorí to načipujú len tak a povedia "že by tam malo byť tolko a tolko koní" :D ale to nezaručí nikto.. :D
120d 120kw

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Piatok, 9. Marca 2012, 15:09

popravde kedze som chcel auto s trosku viac ponikmi kupil som si 330D.... ked budem chciet viac ponikom osikam cely trapny chiptuzing a kupim si 335i alebo 535D alebo proste nieco s vacsim motorom a hotovo amilujem take ked si niekto kupi auto s kosackovim motorom (samozrejme podla financnych moznosti to neodsudzujem) ale ked pocuvam niekedy kktiny typu jak si dal nacipovat 55kw fobiu na 70kw a ze jak to neskutocne ide chce sa mi plakat.....

naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Piatok, 9. Marca 2012, 18:23

TibiKE napísal:
popravde kedze som chcel auto s trosku viac ponikmi kupil som si 330D.... ked budem chciet viac ponikom osikam cely trapny chiptuzing a kupim si 335i alebo 535D alebo proste nieco s vacsim motorom a hotovo amilujem take ked si niekto kupi auto s kosackovim motorom (samozrejme podla financnych moznosti to neodsudzujem) ale ked pocuvam niekedy kktiny typu jak si dal nacipovat 55kw fobiu na 70kw a ze jak to neskutocne ide chce sa mi plakat.....

Tak ono to skutočne oproti tomu čo mal jede jak divé :D... taka dizlova fabia s 1,9 TDI na 100kw načipovana jede dobre bo to je lahke :) samozrejme v ramci možností ale za tú cenu

sperhy
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 18:44

ja osobne by som do toho chiptuningu asi tiež nešiel...radšej si už človek naozaj kúpi vačší obsah a podobne..ale ked ma niekto auto s ktorým je spokojný a v podstate za pár šupov môže zvýšiť výkon neni o čom..jediné čo nechápem akoniekto môže čipovať tie hladké, 1,2ky, 1,4ky, 1,6ky a podobne :D pokial to nemá turbo neni to to pravé orechové :D
120d 120kw

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 260 neregistrovaných