... všetko o BMW ...
xxxxx napísal:v podstate asi iba strelili ale auto bolo hore na dvihaku dosli dvaja mechanici a povedali ze ucpaty kat. ze slaby prietok plynov a preto sa to prehrieva no neviem ale dohodol som sa na buduci tyzden na diagnostiku toto bolo tak na rychlo ze ma hodili hore predtym som mal e90 320d a nezda sa mi ze by to bolo slabsie mozno o trosicku lepsie tahala ta 320 ale zanedbatelne
gabikh napísal:tak ako bolo spomenute dunivy zvuk, radenie prevodovky trocha ine, a to pukanie a smrad, (moj postreh bol na ten smrad od zavesenia vyfuku ked sa pri regenaracii prehrievali gumy ktore drzia vyfuk) toto vsetko znamena ciastocna regeneraciu DPF. trva cca 15-20 minut a idealna je ustalena rychlost bez akceleracii a brzdenia. najlepsie niekde mimo mesto a dat si tempomat ja osobne si dam 60tku a do 15 minut som cisty. inak prudke pridavanie a vytacanie tuto ciastocnu regeneraciu prerusi, takisto vynutie motora a stale sa zacina odznova a to nieje velmi dobre :) cize dunivy zvuk = 15minut plynulej jazdya je ponom
PeqpeK napísal:skoda, ze na tych novsich, kde je dpf spolu s katom to nie je pocut a ani nejako citit :-/