... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
michaltt napísal:Caute
Doteraz som jazdil na 17" a pri prejazdi nerovnosti alebo kolajnic som citil ze mi cukne volantom ale auto slo stale rovno, tahalo to len v extremnych pripadoch. Predvcerom som prezul na 18" a neda sa na tom jazdit. Pri kazdej nerovnosti mi mykne volantom dolava/doprava, ak by som poriadne nedrzal volant tak v kolajach ma to vyhodi do protismeru.
Nieco neskutocne. Uplne mi tlaci do volantu, musim ho drzat oboma rukami inak by som skoncil v strome alebo protiiducom aute. Proste auto ma svoj svet.
Na rovnej ceste je to relativne ok ale aj tak citim ze auto ide tazkopadne, akokeby brzdilo same seba. Na 17tkach som sa rozbehol a bez plynu som siel ako po masle, teraz sa rozbehnem a auto citelne rychlo spomaluje, vkuse musim tlacit na plyn. Geometria bola robena pred zimou.
Predne ramena menene 4 tis. km dozadu meyle hd, powerflex silentbloky, nove tycky, nove silenty zadnych ramien. Nemate potuchy cim to moze byt ?
Predtym som mal obute klasicke Mpaketove disky a na tom 225/45 a nebol ziaden problem. Teraz mam vpredu 225/40 a vzadu tiez a bojim sa na tom jazdit.
Je tu niekto z Trnavy kto chodi na 18tkach ? Kedze jazdim po TT rad by som pocul nejake nazory/postrehy.