... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kosti123 napísal:od predajcu z klubu hmm asi ho budem musiet reklamovat:(Vadne ulozenie. Ja som mal to iste a kamarat tiez. Nase boli znacky FEBI. Skratka sa napriek vsetkemu opiera myska pruziny o ulozenie a cele sa to tam osuchujue. Jedine co realne pomoze je vymenit ulozenie. Odkial si ich kupoval?
kosti123 napísal:a odkoho si ho kupoval?Ja som reklamoval, ale FEBI povedali, ze to som musel urcite zle poskladat, ze oni ziadnu chybu nenasli a:D
kosti123 napísal:Od Martina46. Ale musim povedat, ze jeho reakcia na problemy bola uplne pohodova, vzal spat, dal reklamovat a ked reklamaciu neuznali, doriesili sme to medzi sebou :) Takze palec hore pre neho.
kosti123 napísal:neska to prestalo vrzgat tak som stoho ko.ot...uvidim zajtraJaro tiez v pohode, nejednu vec som od nich bral uz. Kazdopadne, ak je to FEBI, tak ma neprekvapuje ze je vadne :) Ak ina znacka, tak asi tie ulozenia vseobecne fusuju vyrobcovia.
TT-SIMIK napísal:jak som isol od teba ze to rozoberem a a po ceste uplne ticho tak som zvedavy rano...Ked bude zima tak to bude,mne robí to isté,v teple je ticho...)