... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
driv3r
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

e36 318i palivove cerpadlo

Sobota, 3. Marca 2012, 22:51

dnes som si isiel autom ako kazdy jeden den idem si po ceste mimo mesto zrazu auto OFF, dobrzdim nastartujem auto OK naskocilo idem akoby sa nic nestalo, tak chvilkovo akoby stracalo vykon a tak uz islo normalne,po ceste domov som sledoval zvuky a chovanie auta, vsetko islo naprosto v pohode, ako som vypol hudbu zapocul som nejaky zvuk, najprv som myslel ze len nejaka "zem" zo zadnych reprakov,vypol som uplne radio no ten zvuk neutichal, natiahol som sa na zadne sedadla a ten zvuk isiel z nadrze teda bol to zvuk cerpadla tak som sa zapocuval poriadne a obcas tuklo aj rele, WTF? :-k :roll: ak uz niekto mal podobny problem tak mi povedzte ci sa mam s cerpadlom uz rozlucit alebo to je len nejaka hlupost :-k
....BeMyWife....

driv3r
Autor témy

Re: e36 318i palivove cerpadlo

Nedeľa, 4. Marca 2012, 11:58

no tak dnes som prepojil svorky 30 a 87 kablom a cerpadlo sa spustilo cize ten jeho neustaly chod ma na svedomi relatko,cize dufam ze po vymene to bude okej, teraz pada otazka preco to auto vtedy za jazdy zdochlo :-k :?:
....BeMyWife....

bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 4. Marca 2012, 22:37

driv3r napísal:
no tak dnes som prepojil svorky 30 a 87 kablom a cerpadlo sa spustilo cize ten jeho neustaly chod ma na svedomi relatko,cize dufam ze po vymene to bude okej, teraz pada otazka preco to auto vtedy za jazdy zdochlo :-k :?:

caf driver z PO :D
najskor ti podskocilo relatko a zhaluzilo alebo to bol len kontakt...
PS: poriadne popozeraj kable do cerpadla ci maju dobry kontakt ;)
PS2: budiky Krakenovi odovzdane :)
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

driv3r
Autor témy

Nedeľa, 4. Marca 2012, 23:13

caves :smile: no to rele je dost zvlastne lebo opisem ti situaciu :) auto stoji ako aj teraz idem do auta nastartujem vsetko je naprosto OK tak ako ma byt, vypnem alebo niekam prosto dojdem, ked v kratkom case po vypnuti nastartujem zas kratky cas ja neviem cca 15min. neviem nestopoval som to, tak cerpadlo uz pocujem ze huci neustale,to by bola blbost zeby to robilo rele nie? a stale tak nahodne ze pri druhom starte ho uz pocujem a pri prvom nie, ale motyka vystrelit moze vymenim ho nic zato nedam ved to stoji par eur.... Inak si tak rychlo zdymyl ze sme nestihli ani pokecat trochu viac,ale mal si tam polovicku tak som ta nechcel ani zdrzovat, tak dufam ze tie budiky posluzia :wink:
....BeMyWife....

bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Pondelok, 5. Marca 2012, 09:49

driv3r napísal:
caves :smile: no to rele je dost zvlastne lebo opisem ti situaciu :) auto stoji ako aj teraz idem do auta nastartujem vsetko je naprosto OK tak ako ma byt, vypnem alebo niekam prosto dojdem, ked v kratkom case po vypnuti nastartujem zas kratky cas ja neviem cca 15min. neviem nestopoval som to, tak cerpadlo uz pocujem ze huci neustale,to by bola blbost zeby to robilo rele nie? a stale tak nahodne ze pri druhom starte ho uz pocujem a pri prvom nie, ale motyka vystrelit moze vymenim ho nic zato nedam ved to stoji par eur.... Inak si tak rychlo zdymyl ze sme nestihli ani pokecat trochu viac,ale mal si tam polovicku tak som ta nechcel ani zdrzovat, tak dufam ze tie budiky posluzia :wink:

sak tiez som chcel pokecat len polovicke zima bola a mne na WC trebalo :D som myslel ze pojdem za tebou a necham ju nakupovat ale asi by mi to potom neodpustila :D
pocuvaj ked vies ktore rele to je tak mam v Demjate odstavenu e36ku na ND stretneme sa vyberes odskusas hm? :) a kraken mi spomenul ze zhanas vacku tak by sme ju tiez mohli pozriet ;) moje cislo mas este ci? :)
a to cerpadlo pocujes pri pretoceni klucika ked sa kontrolky rozsvietia? lebo by malo asi...natlacit benzin do hadiciek pred startom..ze : otocis klucik poujes bzzzzt :D a startujes... vtip je v tom ze nie vzdy to robi ja som to uz riesil ale k nicomu som sa nedopracoval :D
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

driv3r
Autor témy

Pondelok, 5. Marca 2012, 23:30

no je to zahadne :lol: lebo ja to raz pocujem raz nie, rele viem ktore to je... a vacka, no vies ako M40tky su preslavene svojimi super vackami :lol: :lol: chcem ju vymenit lebo nepusti ma cez 5000rpm a klepe uz jak besna, Kraken mi vravel ze ta jeho ked by mi ju posnul by robila to iste,ale pokial mas nejaku v lepsom stave isto sa dohodneme :wink: alebo vezmem od teba cely motor :lol:
....BeMyWife....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných