... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

peter581
Autor témy
Auto: 04 530d
Kraj: Žilinský

e60 nejdu svetla ...pise chybu...

Pondelok, 5. Marca 2012, 20:07

zdravim ...mal som problem s oknom na strane vodica..nefungovalo mi ani jedno okno a ani spatne zrkadla.. ale od spolujazca a zo zadu sa normalne otvarali?! ked som ich otvaral od spolujazca tak polo pocut take cvakanie tak som pomyslel ze to je nejake rele alebo poistka...nemam schemu tak som vyberal rad za radom...a ked som dal naspat tak uz okno islo...ale same sa mi nespusta...a ani zrkadlo jedno nechce ist...a vypisalo mi chybu o svetlacH!!! ide mi iba po jednom svetle s kazdeho!!! parkovacka,hmlovka ,dialkove atd...neviee niekto pomoct ako to resetnut???vdaka velke!!

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Re: e60 nejdu svetla ...pise chybu...

Pondelok, 5. Marca 2012, 20:22

peter581 napísal:
zdravim ...mal som problem s oknom na strane vodica..nefungovalo mi ani jedno okno a ani spatne zrkadla.. ale od spolujazca a zo zadu sa normalne otvarali?! ked som ich otvaral od spolujazca tak polo pocut take cvakanie tak som pomyslel ze to je nejake rele alebo poistka...nemam schemu tak som vyberal rad za radom...a ked som dal naspat tak uz okno islo...ale same sa mi nespusta...a ani zrkadlo jedno nechce ist...a vypisalo mi chybu o svetlacH!!! ide mi iba po jednom svetle s kazdeho!!! parkovacka,hmlovka ,dialkove atd...neviee niekto pomoct ako to resetnut???vdaka velke!!

Keď si poistky vyberal rad radom, skontroloval si či nieje niektorá strelená?
Hral sa niekto s elektroinštaláciou? Dorábal niekto niečo do auta?

peter581
Autor témy
Auto: 04 530d
Kraj: Žilinský

Re: e60 nejdu svetla ...pise chybu...

Pondelok, 5. Marca 2012, 20:31

nic dorabane....vsetko origo....ale vyberal som iba tie velke...50amp na zaciatok...a chcel som si ist domov pre nieco s cim by som vytiahol tie male lebo nemam pinzetku a vtedy pri zamikani auta som si vsimol ze mi nezasvietil blinker... 8-[ iba na jednej strane...na svetla poistak je ta 50amp...vytiahol som ju a dal naspat ale stale to iste...myslis ze to moze byt aj nejakou tou malou poistkou?/som do toho absolutne cvok ako vidis :D...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní