... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Marek-WAR napísal:Ahoj Borci. Pred 2 mesice jsem si koupil BMW e91 2008 130kw. Auto bylo na 16 a pneumatiky 205/55. Letni sezona se blizi a musim shanet letni sadu. chtel jsem se zeptat na 17 kola popripade 18 s rozmerem 225/45/R17 popripade 225/40/R18. Zajimalo by me o kolik stoupne spotreba a je to poznat na akceleraci? Budu rad za rady. Jak jsou na tom kola znackou racing- line?
http://alu-kola.shop-y.cz/bmw.html?kategorieasis[]=233
cecenec napísal:caf,ja mam e91 asi mesiac,mal som ju obutu na r16 zimnych 205/55 a teraz som prezul r18 225/40 a rozdiel v spotrebe som nezbadalkazdy mi hovoril nech dozadu dam aspon 245 ale nechcel som leno su drahe a nechcel som riesit spotrebu
jozo30 napísal:18''RFT ,bál som sa ,že to bude moc tvrdé ,ale úplne v pohode.Tiež som váhal či 17'' or 18''(týmto sa ospravedlňujem klubákom,ktorých som otravoval),ale teraz nelutujem))))
Marek-WAR napísal:Preco by sa mala akceleracia zmenit, ked das vecsie disky ? Predpokladam, ze obvod kolesa chces zachovat, tak pouzijes predpisany nizsi profil gumy. Ak tie disky nebudu o 5 kil tazsie ako predosle, tak sa akceleracia prakticky nezmeni.Taky by mě zajímala akcelerace u 320d 130kw pokud dám vyšší velikost kola 17 nebo 18
Le Gend napísal:Preco by sa mala akceleracia zmenit, ked das vecsie disky ? Predpokladam, ze obvod kolesa chces zachovat, tak pouzijes predpisany nizsi profil gumy. Ak tie disky nebudu o 5 kil tazsie ako predosle, tak sa akceleracia prakticky nezmeni.
Le Gend napísal:Preco by sa mala akceleracia zmenit, ked das vecsie disky ? Predpokladam, ze obvod kolesa chces zachovat, tak pouzijes predpisany nizsi profil gumy. Ak tie disky nebudu o 5 kil tazsie ako predosle, tak sa akceleracia prakticky nezmeni.
Marek-WAR napísal:Dík chlape, a v akceleraci jsi to nejak poznal zy by to bylo línější? Myslím si že jestli tam bude rozdíl tak skoro minimální, jen to bude líp sedet, pac myslím a ze skusenosti ty 205 moc na zavodení nejsou