... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
bloodyxxl napísal:Ahoj
z bezpecnostnych dovodov by som chcel namontovat do 318i M43 r.v.95 vypinac na benzinove cerpadlo aby sa nedalo nastartovat ked vypnem vypinacom
vie mi niekto poradit odkial tahat kable do vypinaca?
tahat kable od zadu od cerpadla alebo je moznost ,,prerusit,, kontakt aj niekde pod pristrojovkou alebo niekde pri poistkovej skrinke? (nenasiel som tu nic podobne ak je hodte mi link)
Dakijem pekne za rady... :)
Kraken napísal:
mozme sa mrknut na moje auto ked budem v BJk, mozno tam uvidime jak to mam zapojene ja, prinajhorsom podla schemy sa niekam napichneme
johnyfly1 napísal:je to kablik zeleny s fialovym pasikom cize mozes strihat hoc kde kde ho najdes![]()
inac tu si to mozes kuknut :)
johnyfly1 napísal:ale ak ti mam pradvu povedat zlodeja to zdrzi tak na 5minut :) vysmari zadne sedacky a napoji na priamo 12v na cerpadlo a ide...
skor by som riesil nejaky vypinac co ti nepusti stavu do riadiacej jednotky motora, nieco podobne ako robi ews
johnyfly1 napísal:ale ak ti mam pradvu povedat zlodeja to zdrzi tak na 5minut :) vysmari zadne sedacky a napoji na priamo 12v na cerpadlo a ide...
skor by som riesil nejaky vypinac co ti nepusti stavu do riadiacej jednotky motora, nieco podobne ako robi ews
johnyfly1 napísal:a ako to funguje? tipujem ze auto este na chvilku nastartuje ci?
johnyfly1 napísal:lebo ja ked som vybral rele cerpadla tak auto chytilo a slo sice s mensimi otackami ale slotri krat som ho dokazal bez cerpadla nastartovat