čaute chlapci. Nevie mi prosím vas niekto poradiť kde v Poprade alebo okolí lepia folie? Alebo nieje tu nikto kto tu lepi autofolie? A chcem sa spytať či su už aj unás povolene folie na prednych sklach? Lebo počul som že už niekto dáva aj nato certifikat, ale nebudem mať problemi z policiou? Dakujem.
Jedine legalne folie na predne bocne skla su bezpecnostne - ale len bezfarebne folie (presnejsie nesmu menit zafarbenie skla - ted isty UPLNE zanedbatelny odtien folie tam moze byt). Inak na kazdom skle s foliou musi byt cislo certifikatu.
Akekolvek ine riesenie je zial v SR nelegalne (cital som priamo zakon a pytal som sa vo firme kde robia folie).
nechcem nikomu reklamu robit a pod. ....ale napr. Autosklo TATRY, vsetky auta co som mal, som mal u neho folie robene, aj na vsetkych firemnych autach nam on robi... pozri moj album, ked chces... Ak by si mal zaujem napis mi spravu a poslem ti tel.kontakt
pocul som aj o moznosti nalepit tonovane folie (ktore takisto znizuju priepustnost svetla) na predne bocne a takisto aj na celne sklo, ale k tomu treba papier od ocneho ze mi slnko pri soferovani skodi a bude lepsie ked bude priepustnost svetla znizena... je to pravda?