... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

gexcube
Autor témy
Kraj: Košický

Re: moje 1. BMW

Streda, 29. Februára 2012, 00:18

Okej diki za vase rady a nazory, som rad ze ste mi rovno napisali, ze co... prave preto som sa pytal, aby som vedel ze ci vobec to ma zmysel sa do takeho niecoho pustat, ale jak pozeram tak velmi nie, sice som trocha tvrdohlavy ale az tak aby som vyhodil peniaze von oknom nie, takze asi serem na to zatim, mozno o par rokov po skole :) Zatim si budem musiet vystacit z 1:10 :D

BTW, to ze som mlady a ze som student hned nemusi znamenat ze som frajerik co to chce na balenie bab, jednu uz mam viac mi netreba :P

A oblek uz mam :D aj ked je pravda ze urcite nepatri do cenovej kategorie 1000€ :D

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46
Kraj: Bratislavský

Re: moje 1. BMW

Streda, 29. Februára 2012, 00:56

proste ide o to, aby si mal z auta radost a nie starost. ceny su teraz velmi lakave, ale je to zradne. mozno by si nieco kupil a budes jazdit pol roka bez problemov a mozno sa ti nieco pokazi na druhy den...cize treba byt vzdy financne pripraveny a zvazit si na co mam a na co nie. poviem si, ze ok odide mi spojka, nova stoji 200€..mam na to? zas je rozdiel kupit auto so 100 000km a s 180000000000km po siestich majiteloch ;)
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných