... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
elektromusic napísal:no mne to čidlo zasvieti ale po chviľke zhasne a dnes pre istotu mi zasvietila už aj kontrolka ABS spolu s ručnou brzdou pričom nebola zatiahnuta a ešte k tomu aj ten trojuholnik s vykričnikom v strede a takou opisanou šipkou..taka kontrolka presne v strede
elektromusic napísal:chcem objednať tento olej ..ma s ním niekto skusenosti ? http://olejposta.sk/r_3908.html a inač by som sa chcel poradiť ohľadom olejoveho filtra..neviem aky mam objednať
Jurkoooo napísal:Dobrý deň...chcem sa opýtať co sa stane ked vymenim znacku oleja predchadzajuci majitel daval SCHELL 5W-30 AV-L LONLIFE chcel by som dať pri výmene CASTROL EDGE 5W-30 LONGLIFE...dakujem :) 318i e46 105kw
TT-SIMIK napísal:môžeš.......
Anubis-artS napísal:Ahojte, chcem sa poradiť že aký olej dať do mojho auta.
Mám e46 320d 100kw r.v.98 . Keďže som už o jeden motor prišiel tak si dávam na servise velmi záležať. Tento motor má podla slov predajcu cca 210 000 km. Teraz tam mám Valvoline 5w40. Kolega v práci mi ponúka za dobrú cenu BP (british petrol) ... môžem v pohode prejsť na tú značku? alebo mi odporučíte niečo iné ? ... spolu s olejom mením komplet všetky filtre, brzdovku, olej v diferaku atď.
Olej mi nežerie, za 15tis km mi neubudlo z nádržky nič.