... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
herri13 napísal:Napad sa mi paci, bolo by super spravit taky susedsky velkozraz a je mi jedno kde, urcite sa oplati ist aj 200km kvoli tomu.![]()
Ale je jedna vec sa zucastnit a druha vec to zorganizovat.![]()
Mozno vacsina z vas ani nema potuchy (bez urazky), co obnasa zorganizovat taky zraz. Urcite je tu dost skusenych ludi, co to vedia, ale ci su ochotny do toho ist.
Napad super, ale uz by bolo na case prestat kecat, ze sa zucastnim a zacat daco riesit.
Najst spravne miesto, vymisliet program a zacat riesit. Lebo tymto tempom nam aj leto utecie.
herri13 napísal:Napad sa mi paci, bolo by super spravit taky susedsky velkozraz a je mi jedno kde, urcite sa oplati ist aj 200km kvoli tomu.![]()
Ale je jedna vec sa zucastnit a druha vec to zorganizovat.![]()
Mozno vacsina z vas ani nema potuchy (bez urazky), co obnasa zorganizovat taky zraz. Urcite je tu dost skusenych ludi, co to vedia, ale ci su ochotny do toho ist.
Napad super, ale uz by bolo na case prestat kecat, ze sa zucastnim a zacat daco riesit.
Najst spravne miesto, vymisliet program a zacat riesit. Lebo tymto tempom nam aj leto utecie.
Kraken napísal:
noooo, na orave by to bolo super, to je asi najlepšia alternatíva
Fotas napísal:
...chlapy pekne recicky, ale kde je skutok. Herri pekna basen, ale dufam, ze su medzi Vami taky, ktory by to usporiadali.
Ak by sa to uskutocnilo tak na tych 200km zabudnem a uz ma tam mate![]()
nadro napísal:V prvom rade by ste sa mali naučiť písať spisovne. Lebo to bije do očí tie tvrdky.