Takze, po kladnych ohlasoch na moje vyrobene pelove filtre do Compactu v inom vlakne Vam sem hodim kratky fotonavod, nech viete, ako na to. Nie je to nic zlozite, v pohode to zvladne aj jedinec s polovicou mozgu

. Skor ide o napad...
K tomuto zufalemu cinu ma donutila tragicka cena novy filtrov, ktore ma stali 38EUR v autokelly. Nie zeby som bol na tom financne tak zle, ale za taku cenu kupim niekolko beznych pelovych filtrov, tak naco vyhadzovat peniaze za blbosti. Najvhodnejsi adept na transplantaciu sa ukazal pelovy filter pre VW Golf IV. Tento konkretny filter ma dost materialu na 2 sady, takze ked si vezmete cenu toho filtra okolo 7 EUR, jedna cela sada na Compact Vas potom stoji 3,50
Nie je to niec zlozite, zo stareho ramika sa odlepi povodna vlozka. Na krajoch je molitan, ktory bud odlepime a pouzijeme na novu vlozku, alebo si nastrihame novy, pripadne kupime molitanove tesnenie na okna, je to to iste. V podstate tam nie je potrebny, ale aspon nam drzi novu vlozku na mieste, kym ju neprilepime a taktiez nemusime lepit kazde jedno rebro, takze asi tak. Cize odlepime staru vlozku, ramik umyjeme, narezeme filter z Golf-u, vlozime ho do ramika aj s molitanom a zalepime z oboch stran tavnou pistolou, aby to po krajoch neprefukovalo a nepiskalo. Staci pozriet fotky...