... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
hrs napísal:Na zaklade coho? Tie auta nie su kradnute...
auto111 napísal:
Tiez neovladam ako to presne chodi. Preto by som sa riadil podla clanku ktory som dal (samozrejme ze nechytia kazde take auto ale nikdy nevies zarucit ze neodchytia prave teba).
Viem si predstavit ze povedzme nemecka policia, ktora ma asi aj lepsie technicke vybavenie, pri nahodnom zastaveni zistia podla VIN ze na vozidlo je nariadena exekucia ci je predmetom sudnej oschovy. A auto zabavia (velmi neverim ze ta po tomto zisteni pustia dalej s autom).
Jannci napísal:ak je na majetok dana sudna exekucia, tak sa nemoze predat, cize na policii to neodhlasis, ak by si take auto kupoval. dalej exekucia nemoze byt dana na majetok, ktory uz nevlastnis. TJ, ja kupim od teba doma, ty za 10 rokov budes mat nejake problemy, a akoze pride exekutor a mne zoberie dom?
hrs napísal:auto111: ty tomu rozumies menej ako ja, co sem pleties exekuciu a sudnu uschovu, to je uplne nieco ine. To by tie auta museli byt stale majetkom danej firmy,aby na ne mohla byt vydana uschova, alebo exekucia, co uz davno nie sú. Keby boli, tak nejde o ziadny danovy unik, lebo tie auta stale vlastni firma a nepredala ich bez DPH dalej. Neplet tu ludi.
hrs napísal:Poriadne si precitaj co sudruhovia zo Sovy pisu. Vsade je "môžu", ale nikdy sa to nestane...