... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Kvalita audia Original+Xcarlink vs ine znackove

Piatok, 17. Februára 2012, 17:50

Chlapi mozno by ste mi vedeli niekto poradit. Momentalne bojujem s dilemou ci si nechat povodne Business radio a k nemu dokupit Xcarlink aby som mohol prehravat mp3 alebo ho vymenit za Pioneera z predosleho auta, ktory mi lezi doma nevyuzity a hral fakt dobre...
Povodne som chcel zachovat vzhlad interieru, ale bojim sa kvality toho origo radia, kedze planujem neskor dorobit aj sub, pripadne vymenit vysky...moje audio poziadavky by som dal na taku vyssiu strednu uroven
Momentalne sa mi pri pocuvani CD zda, ze tomu trosku chybaju vysky, aj ked su na max...

Xcarlink ~100euro
Ramik na ine radio+redukcia na iso konektor ~15euro + radio mam

Tak co, mate niekto skusenost? Porovnavali ste? :-k

snad som to dal do dobrej sekcie kedze je to radio z e46

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Kvalita audia Original+Xcarlink vs ine znackove

Piatok, 17. Februára 2012, 18:07

mám kamošov čo maju xcarlink,ale zvuk je na slabej urovnu, aspon pre mna čo si potrpím na ako taku kvalitu(niekedy som bol náročnejší), ja som mal kenwooda a zvuk sa nedal porovnať z originálom na origo repakoch, to bolo tak 10:2 pre kenwood. Teraz má dynavin, zvuk kvalitnejší ako origo....tak 9:2 pre dynavin.......kenwood bol 20 000 zaležitost a tak isto aj dynavin,takže ide o to aky kvalitny je ten pajác.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Euronimos
Auto: BMW E90 318d (105kW)
Kraj: Prešovský

Piatok, 17. Februára 2012, 20:38

http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php

to radio sa mi pozdáva, hlavne si zachováva vzhľad interieru.

Dorá je bavsound (http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... 0/Catalog/). Chalan tam menil iba repro. Zaujimava stranka.

PeqpeK
Autor témy

Sobota, 18. Februára 2012, 00:42

Euronimos napísal:
http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e46.php

to radio sa mi pozdáva, hlavne si zachováva vzhľad interieru.

Dorá je bavsound (http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... 0/Catalog/). Chalan tam menil iba repro. Zaujimava stranka.

no ja napriklad neviem pochopit ako si niekto moze dat do auta za 6k radio za 0,6k...nonsens...pritom kvalitovo to nie je o moc lepsie od bezne dostupnych "znackovych" radii...

takze vravite vyhodit to cim skor prec? :D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 19. Februára 2012, 13:33

Čo ti bráni v tom vybrať bussinesa skúiť tam daťe ten pioneer??? Ja som to takto urobil 2 rovnaké pesničky pustil na bussines, potom som dal do auta clarion čo som mal v starom aute. Poviem ti tisíc a jedna clarion oveľa čistejší zvuk hlavne výšky, na basoch to bolo tiež poznať, ale stredy zostali. Mám v aute origo Harman Kardon. Mesiac po tomto experimente som kúpil 2 DIN rádio od crumara........ :wink: Nie je to taký rozdiel ako s clarionom ale je to sto krát lepšie ako origo.

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 19. Februára 2012, 14:56

fakt bude citelne horsia kvalita zvuku ked nieco nahodim cez ten Xcarlink? nejako si na dobru hudbu nepotrpim takze mi to az tak vadit nebude ale zase nebudem nadseny ked to bude šušťat alebo "zrniť" do pana, ste ma teraz riadne zneistili :D a chcem tam nechat original radio

fox1k
Auto: BMW

Nedeľa, 19. Februára 2012, 16:51

tiez som planoval Xcarlink, ale ako citam, skor sa priklanam ku Dynavinu :-k

auto111

Nedeľa, 19. Februára 2012, 17:49

Da sa to poriesit ze kupis origo CD radio Business co vie prehravat MP3 alebo kupis CD MP3 menic Alpine + redukciu aby MP3 menic fungoval s ovladanim na volante a BMW radiom.

Obe veci kupis na Ebay (ja som tak kupil). MP3 CD menic je hracka namontovat (namontujes na miesto povodneho CD menica).

Cize vo vysledku by si mal origo vzhlad a superjednoduchu montaz.

PeqpeK
Autor témy

Nedeľa, 19. Februára 2012, 18:47

auto111 napísal:
Da sa to poriesit ze kupis origo CD radio Business co vie prehravat MP3 alebo kupis CD MP3 menic Alpine + redukciu aby MP3 menic fungoval s ovladanim na volante a BMW radiom.

Obe veci kupis na Ebay (ja som tak kupil). MP3 CD menic je hracka namontovat (namontujes na miesto povodneho CD menica).

Cize vo vysledku by si mal origo vzhlad a superjednoduchu montaz.

ale my sme sa tu bavili o kvalite :) pri tomto rieseni by ostala kvalita stale nic moc

PeqpeK
Autor témy

Nedeľa, 19. Februára 2012, 18:48

heroe napísal:
Čo ti bráni v tom vybrať bussinesa skúiť tam daťe ten pioneer??? Ja som to takto urobil 2 rovnaké pesničky pustil na bussines, potom som dal do auta clarion čo som mal v starom aute. Poviem ti tisíc a jedna clarion oveľa čistejší zvuk hlavne výšky, na basoch to bolo tiež poznať, ale stredy zostali. Mám v aute origo Harman Kardon. Mesiac po tomto experimente som kúpil 2 DIN rádio od crumara........ :wink: Nie je to taký rozdiel ako s clarionom ale je to sto krát lepšie ako origo.

brani mi v tom, ze nemam redukciu... ale ukecal si ma, objednam si ramik aj s redukciou a uvidi sa

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Nedeľa, 19. Februára 2012, 19:33

PeqpeK napísal:

brani mi v tom, ze nemam redukciu... ale ukecal si ma, objednam si ramik aj s redukciou a uvidi sa

No len neorigo rádio vyzerá dosť zle v tom rámiku, ja som mal už redukciu na starom rádiu preto som to skúšal, no ale ak už rádio máˇa chceš lepšiu kvalitu tak toto bude najviac muziky za najmenej peňazí.

auto111

Nedeľa, 19. Februára 2012, 19:54

PeqpeK napísal:

ale my sme sa tu bavili o kvalite :) pri tomto rieseni by ostala kvalita stale nic moc

Chapem, len s Xcarlinkom si zrejme kvalitu zhorsis ako pise SIMIK (zo skusenosti).

ice.blade

Nedeľa, 19. Februára 2012, 19:58

xcarlink tak isto aj dice, dension vedia prehravat 320kbps MP3 co je kvalitativne dost podobne original audio CD... ak niekto pocuva MP3 robene z youtube sa moze cudovat ze ta kvalita tam nieje... osobne by som si xcarlink nekupil... a ani grom...

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:55, upravené celkom 1 krát.

PeqpeK
Autor témy

Nedeľa, 19. Februára 2012, 20:09

ice.blade napísal:
xcarlink tak isto aj grom vedia prehravat 320kbps MP3 co je kvalitativne dost podobne original audio CD... ak niekto pocuva MP3 robene z youtube sa moze cudovat ze ta kvalita tam nieje... osobne by som si xcarlink nekupil... radsej spomenuty grom

podla mna by to v tomto pripade "kazila" samotna kvalita original radia...ktora uz lepsia nebude

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných