... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
crumar
Auto: 528i
Kraj: Žilinský

Re: E90 - Dajú sa rozobrať svetlá?

Štvrtok, 10. Februára 2011, 21:24

Viac cez PM. ;)

PetoEVO
Auto: BMW 320d e90

Streda, 13. Apríla 2011, 00:41

hmm tiež ma trápi neprítomnosť AE krúžkov v mojej E90 už som uvažoval aj nado novými svetlometmi ale hellu s AE nemôžem nikde nájsť...:( a xenony nechcem kupovať prosím ak vie niekto ako ich tam dať, alebo skôr kde ich zohnať tak prosím pomôžte :(
Ak viete o nejakej peknej e36 či 46 prosím kuknite
http://www.bmwklub.sk/kupa-auta-bmw/bmw-e36-318is-alebo-325i-mozno-aj-nejaku-e46-t60487.html
BMW 320D E90 110KW EX

Najt
Auto: e46
Kraj: Trnavský

Streda, 15. Júna 2011, 16:40

taky resim AE do e90 ..je to lehke...bud koupit jen AE a dodelat si sam - lepe receno rozdelat svetlo dat AE a zase zalepit..nebo koupit tyhle :
Prílohy
HL_B3_E90_06_DP_A_BLK_PLUS_AE_LED_PLUS_LED_SIG_M.jpg
HL_B3_E90_06_DP_A_BLK_PLUS_AE_LED_PLUS_LED_SIG_M.jpg (71.7 KiB) 3915 zobrazení
HL_B3_E90_06_DP_A_BLK_PLUS_AE_LED_PLUS_LED_SIG_J.jpg
HL_B3_E90_06_DP_A_BLK_PLUS_AE_LED_PLUS_LED_SIG_J.jpg (66.33 KiB) 3915 zobrazení

swalko

Streda, 15. Júna 2011, 21:59

Takto vyzeraju Depo + UHP Led AE od Crumara na E90. Svetla su dobre prevedene, nerosia sa + konecne sa daju na E90 normalne vymenit ziarovky :D
Prílohy
DSC06709.JPG
photo1.JPG
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...

PetoEVO
Auto: BMW 320d e90

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 00:35

hmm tie su celkom pekne no a inač jak to je s tou šošovkou ..... do toho ide normalna H8 alebo H10 a ešte sa chcem spýtať ako to svieti... známi nemaju moc dobre skusenosti s tými šošovkami ...:(hmm a policajti majú aly názor na to nebude im to vadiť...:D vopred dík za odpoveď:)
Ak viete o nejakej peknej e36 či 46 prosím kuknite
http://www.bmwklub.sk/kupa-auta-bmw/bmw-e36-318is-alebo-325i-mozno-aj-nejaku-e46-t60487.html
BMW 320D E90 110KW EX

chch
Auto: E91 318i ED
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Októbra 2011, 06:21

Sorry ze Vam do toho brblem, ale ked tam uz tie kruzky niesu, tak naco ich treba dorabat ? Ja ked soferujem, tak predne svetla nevidim, vy ano ? ;-) Existuje daky tajny klan narcistickych soferov so zrkadlom vpredu ?

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Štvrtok, 9. Februára 2012, 10:41

Zneuzijem tuto temu. Moja E90 je dovezena z nemecka, rok vyroby 2005. Mam v nej xenony s kruzkami. V pravom svetle mi kruzky nesvietia a iDrive mi hlasi, ze mam vypalenu parkovacku. V user manuali, v navode na vymenu parkovacky je nakres, ze svetlo ma zozadu 2 male krytky, jednu staci vysunut a potom sa da vymenit ziarovka. Ked som sa vsak do toho pustil, na zadnej strane svetlometu som nasiel iba jeden velky kryt, ktory siaha az k podblatniku a nepodarilo sa mi ho odklopit.

Ma niekto taketo svetla (su vobec original v tomto rocniku ?) a vie ako sa dostat k ziarovke parkovaciek ?
A este podotazka: V iDrive mam zapnutu volbu pre Denne svietenie. Co ta volba vlastne znamena a ovplyvnuje ?

Zemo
Auto: F36 435d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Februára 2012, 13:41

Le Gend napísal:
Zneuzijem tuto temu. Moja E90 je dovezena z nemecka, rok vyroby 2005. Mam v nej xenony s kruzkami. V pravom svetle mi kruzky nesvietia a iDrive mi hlasi, ze mam vypalenu parkovacku. V user manuali, v navode na vymenu parkovacky je nakres, ze svetlo ma zozadu 2 male krytky, jednu staci vysunut a potom sa da vymenit ziarovka. Ked som sa vsak do toho pustil, na zadnej strane svetlometu som nasiel iba jeden velky kryt, ktory siaha az k podblatniku a nepodarilo sa mi ho odklopit.

Ma niekto taketo svetla (su vobec original v tomto rocniku ?) a vie ako sa dostat k ziarovke parkovaciek ?
A este podotazka: V iDrive mam zapnutu volbu pre Denne svietenie. Co ta volba vlastne znamena a ovplyvnuje ?

Vymena ziarovky - treba dat dole krytku na podblatniku, cez otvor v nom sa potom da k tym svetlam +/- dostat.

Denne svietenie znamena ze automaticky ti svietia predne svetla (xenony) ako nastartujes. Vraj cez den svietia iba predne, a podla senzora sa zapinaju zadne, ale to som si nikdy neoveroval.

swalko

Nedeľa, 12. Februára 2012, 21:53

PetoEVO napísal:
hmm tie su celkom pekne no a inač jak to je s tou šošovkou ..... do toho ide normalna H8 alebo H10 a ešte sa chcem spýtať ako to svieti... známi nemaju moc dobre skusenosti s tými šošovkami ...:(hmm a policajti majú aly názor na to nebude im to vadiť...:D vopred dík za odpoveď:)

Sidce par mesiacov neskor, ale predsa :D. Ide tam normalna H8, ja som ziadne zhorsenie svietenia nezbadal, skor sa mi zda ze tie sosovky svietia o nieco lepsie ako povodne halogeny. Raz ma zastavili a vypytovali sa na svetla (ked sa postavis priamo pred sosovku tak to vyzera ze dost silno svieti) lebo si mysleli ze mam pustene dialkove, ale ziadny problem nebol.
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...

svajko
Auto: BMW 318d E91
Kraj: Prešovský

Pondelok, 13. Februára 2012, 19:24

A ktore svetla si nakoniec dal a co ta to vyslo? Dakujem za odpoved

swalko

Utorok, 14. Februára 2012, 10:24

svajko napísal:
svajko napísal:
svajko napísal:

Na fotkach je moja E90, takze ako je tam uvedene http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=734 .

gtit

Nedeľa, 19. Februára 2012, 22:15

Ahojte chalani. Ked ma zapnute svetla v polohe A (automat) tak mi cez den svietia AE a kde sa zotmie tak mi prida xenon. Stacia mi tie AE ako denne svietenie? Alebo moze byt za to pokutka :-)

bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive

Pondelok, 20. Februára 2012, 22:43

gtit napísal:
Ahojte chalani. Ked ma zapnute svetla v polohe A (automat) tak mi cez den svietia AE a kde sa zotmie tak mi prida xenon. Stacia mi tie AE ako denne svietenie? Alebo moze byt za to pokutka :-)

to mas najlepsie riesenie denneho svieteni.... nemusis nic riesit a pokutu urcite nedostanes, ked vidim co vlastne mas, tak je jasne ze nemusis nic riesit, pri takej motorizacii si myslim ze to je samozrejmost :)

gtit

Pondelok, 20. Februára 2012, 23:02

Dik pekne. :-) Prve BMW tak sa uistujem .-P

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných