... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Le Gend napísal:Zneuzijem tuto temu. Moja E90 je dovezena z nemecka, rok vyroby 2005. Mam v nej xenony s kruzkami. V pravom svetle mi kruzky nesvietia a iDrive mi hlasi, ze mam vypalenu parkovacku. V user manuali, v navode na vymenu parkovacky je nakres, ze svetlo ma zozadu 2 male krytky, jednu staci vysunut a potom sa da vymenit ziarovka. Ked som sa vsak do toho pustil, na zadnej strane svetlometu som nasiel iba jeden velky kryt, ktory siaha az k podblatniku a nepodarilo sa mi ho odklopit.
Ma niekto taketo svetla (su vobec original v tomto rocniku ?) a vie ako sa dostat k ziarovke parkovaciek ?
A este podotazka: V iDrive mam zapnutu volbu pre Denne svietenie. Co ta volba vlastne znamena a ovplyvnuje ?
PetoEVO napísal:hmm tie su celkom pekne no a inač jak to je s tou šošovkou ..... do toho ide normalna H8 alebo H10 a ešte sa chcem spýtať ako to svieti... známi nemaju moc dobre skusenosti s tými šošovkami ...hmm a policajti majú aly názor na to nebude im to vadiť...
vopred dík za odpoveď:)
svajko napísal:A ktore svetla si nakoniec dal a co ta to vyslo? Dakujem za odpoved
svajko napísal:A ktore svetla si nakoniec dal a co ta to vyslo? Dakujem za odpoved
gtit napísal:Ahojte chalani. Ked ma zapnute svetla v polohe A (automat) tak mi cez den svietia AE a kde sa zotmie tak mi prida xenon. Stacia mi tie AE ako denne svietenie? Alebo moze byt za to pokutka :-)