... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:demkovicz: to je pravda, nikto tu nepise ze to tak nieje original... len my piseme prave o tych nalepkach z tej knihy.. ja som na felde mal stickerbomb, ale nalepky som objednal z ameriky, a boli rezane.. s tym nebol problem ich lepit jednu cez druhu. a tak isto tie nalepky co si americania lepia su tlacene kvalitne, na kvalitny papier, resp. foliu, a vacsinou maju vrch laminovany.. tym padom ta nalepka vydrzi vecne, nevybledne a neuskodi jej ani dazd ani nic.
ono povodne by to malo byt tak, ze tie nalepky sa zbieraju :-) napriklad ja mam v kazdej krabici od adio topanok obrovsku krasnu adio nalepku.. alebo ked si kupis nejake skate / hip hop / snowboard oblecenie tak tiez ku vacsine su aj nalepky.. lenze komu by sa to chcelo zbierat aby si vyplnil blatnik? alebo dokonca kapotu :-)
dcm napísal:
rytmus by mal LV a Gucii stickerbomb do tyzdna
Dogg88 napísal:Origo nalepka a neorigo nalepka ...lol
BavoracikE46 napísal:jeden z klubakou neviem rpesne kto na kobiku sedom to ma na narazniku a pekne kola dobre to vyzera ale na tomto ciernom aute este na boku blatniku je to podla mna otrasne skoda.. ale 100ludi sto chuti...