... všetko o BMW ...

serwo napísal:Dikes! Upratujem si HDD, tak este pridam foto, co som nasiel...

serwo napísal:Ale im to tu jebe na tie hlavy oplasene. Ci maju nove alebo stare auta, kkt zastavi na parkovisku a rozjebe dvere dokoran a ma v pici, ci tam vedla volaco stoji alebo ne. Asi tak to tu vyzera.

Bikemann napísal:
parkuj cez dve miesta a nestane sa ti to
vela ludi si mysli ze tak ludia parkuju lebo maju neviem ake auta, ale to je len ochrana proti debilom s dverami :)

No, ved mam ho na predaj, kedze som nasiel uz E39 528iA ako mas ty (alebo aku si mal), akurat o 2 roky starsiu. Aj ked som z toho velmi nestastny a milujem tu 7er, musim ju z urcitych dovodov predat, pripadne ju necham frajerke.
  No, ved mam ho na predaj, kedze som nasiel uz E39 528iA ako mas ty (alebo aku si mal), akurat o 2 roky starsiu. Aj ked som z toho velmi nestastny a milujem tu 7er, musim ju z urcitych dovodov predat, pripadne ju necham frajerke. ale aj 528 je super auto aj ked neviem aky to bude rozdiel ked presadnes zo sedmi do 5ky, predsa ist z E66 do E39 je pekny skok od techniky az po pohodlie ale hadam nebudes lutovat
  ale aj 528 je super auto aj ked neviem aky to bude rozdiel ked presadnes zo sedmi do 5ky, predsa ist z E66 do E39 je pekny skok od techniky az po pohodlie ale hadam nebudes lutovat