Ahojte. venujem sa problému môjho bracha pretože mi nič ine neostáva kedže to nevedel vyriešiť náš mechanik ktorý naš osklbal už aj o 400 eur a auto stale nič.
takže je to 323ci automat ročník 1999.
auto je u nás niečo vyše 1 roka. s Autom neboli žiadne problémy , prevodovka perfektna menený olej atd.
jedného času začalo hádzať do nudzového režimu svietiaca kontrolka prešmykovania a v lavo dole EML
robilo to sporadicky týždeň auto fungovalo potom 3 dni nič a opať sa samo opravilo a slo
1. vec čo som vymenil boli lambda sondy najprv som zohnal staré či je to ozaj ten problém a asi bol tak som kúpil original BOCSH nové a nasadil
auto fungovalo asi 2 týždne a opať nudzový režim max otáčky 2000 a rýchlosť do 80 Km/h.
tak sme zobrali auto na diagnostiku kde sa všetky chyby vymazali auto fungovalo zas par dni a opat nudzak.
tak sme zobrali auto do servisu kde stravilo 5 mesiacov a počas tochto obdobia bolo vyzdvihnuté a vrátené asi 5 krát.
menil tam veci ako nový akumulator, niaká sučiastka čo riadi časovanie ventilov a taktiež snimač skrtiacej klapky.
po vynadaní slávnemu mechanikovi sme sa nanho vysrali a zobrali auto. tak sme tu a dufam že mi pomôžete vyriešiť tento problém.
ako prvé ked bolo auto v nudzaku som ho zobral na diagnostiku kde som vypísal tieto chyby
A9 koncový stupeń škrtiacej klapky motoru
6E snímač polohy pedáluakceleratoru 1
7D aktivace elektrický vetrák
AB rídíci ventil škrtiacej klapky
28 neplatnosť signálusnímače 1/2polohy pedálu
AF snímač dráhy pedálu 1 adaptace
po odpojení baterky auto opať funguje ale časom zas nudzak.
zatial ďakujem