... všetko o BMW ...
BMW-maker napísal:Pani pozor na to podla noveho ju uz musis mat zapisanu v TP.mam carbonom potiahnutu kapotu strechu a kufor a dostal som pokutu tak som to isiel dat aj zapisat aby som nezaplatil znovu.
pajo30 napísal:
koľko ťa táto sranda vyšla a kde si to dával robiť ???
Tyler napísal:čo viem, tak nemusíš mať zapísanú karbónovú fóliu v TP. Mám veľa známych, čo majú celé auto v carbon looku a nebol doteraz žiadny problém.
BMW-maker napísal:
carbon lepim sam mam uz par aut za sebou pozri na face Michal Plavucha su tam pofotene auta co som robil.
a cenena ak dakoho zaujima tak PM nechcem robit si tu reklamu.
ice.blade napísal:a to akoze ked mam auto cervene a zrkadla od novoty cierne, listy na aute su cierne plus mam ciernu antenu aj difuzor musim to mat vsetko zapisane? neni to nejaka lolofonia? to by vsetci co maju social fabiu kde maju oba narazniky z nenastriekaneho plastu dostavali stale pokuty..... sak hod sem odkaz na ten zakon alebo nieco kde je to spomenute...
BMW-maker napísal:
boze a zrkadla a narazniky menia farbu vozidla?ide o farbu kapoty strechy dveri blatnikou.ako som ti uz pisal prever si to a potom mudruj a pis hluposti.podla teba keby som zrazil dakoho tak farbu auta opisu podla spetakou list alebo anteny?ved sa zamysli co pises. a z tohto dvovodu musi byt zapisany aj carbon aj cierna folia napr na kapote ci kufry.