... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

nadro napísal:kde v Sliači bývaš?

Tybee napísal:Mono,a si isty ze ti funguju zhavice? pozri rele zhavenia,ci tam más 12V..Aj ja som mal ten isty problem,mal som odpalenu 100A-vu poistku

je zaliate,ale niekto ho už opravoval,ale neviem ako.......možno šikovny elektrikar by to opravil,ale asi by to stalo tak isto ako nové,kedže by to bola robota na viac ako dve hodiny....... ja som za posledné dva mesiace predal 10ks tých jednotiek.....tieto moduly odcházdaju ako na bežiacom pase po rokoch.....
  je zaliate,ale niekto ho už opravoval,ale neviem ako.......možno šikovny elektrikar by to opravil,ale asi by to stalo tak isto ako nové,kedže by to bola robota na viac ako dve hodiny....... ja som za posledné dva mesiace predal 10ks tých jednotiek.....tieto moduly odcházdaju ako na bežiacom pase po rokoch.....

michal1986 napísal:Ja mam tiez problem s zhavenim,kontrolka mi zasvieti tak na 1 sekundu a pri - 15 m horko tazko nastartuje,ako keby nezhavilo,chlapy dajte vediet co tam moze bit.DIK
Baworo napísal:kolko korunaciek stoji take rele.?. :)) ak ste to tu pisali tak som to prehliadol :/

mono3 napísal:takze v mojom pripade bolo vadne relatko vcera som dal nove a dnes pri -20 auto zdrapilo hned
len ma este trosku trapi jedna vec doba toho zhavenia bola asi 4-5 sekund
ako dlho to zhavy vam pri takej nizkej teplote?
alebo je doba zhavenia rovnaka v lete ako teraz v zime?