ja som auto kúpil s tým, že už malo strelenú hlavu a zrejme celý čas som jazdil v núdzovom režime, neskôr som zistil, že nemám niektoré žiarovečky v palubovke, dával som to potom do servisu na výmenu hlavy (chlapík mal okolo niekoľko e34 na ND, tak som si myslel, že to zmákne) ale omly naladil zle rozvody o 2 zuby (3 zuby vedla a mám po motore) no a nevedel to potom naladit tak mi pohýbal hlavou el. čerpadla, no a to potom behalo fakt dobre

trhalo, dymilo ale späť už som mu to opravovať nechcel dávať, tak som si to nechal doma, že si to naladím, rozvody som už mal dobre ale to čerpadlo bol kríž, nepomohlo ani štelovanie RJ, mal som to aj na diagnostike od chalana čo ju požičal priamo od BMW servisu, tam totiž robí a ukázalo mi, že nemám zapojený jeden pin, myslím že č21,tak som tam hodil mechaniku a všetko nádherne, nedymilo nekopalo plynulá jazda, ešte nastaviť lanká na plyn a kickdown na prevodovku a všetko krásne, len teraz mám možnosť to dať vyladiť k jednému maníkovi, čo má nejakú krabičku aj na nastavenie polohy hlavy a predvstreku a všetkého, tak sa stále neviem rozhodnúť, na jednej strane nádhera že všetko v introší funguje tak ako má, ale zasa na strane druhej tie 3 kábliky k motoru ....
krom toho ma v lete čaká výmena elektriky z low na high a nechce sa mi potom riešiť, žeby to nechcelo nejak pustiť, ews nemá ale aj tak tá elektrika je ďábel