Poznate niekto nejaky kvalitny lpg servis? Mam v aute namontovany lpg system od talianskej firmy e-gas a potrebujem nahodit novu RJ, lebo stara odisla. Kde by to vedeli spravit?
mpgas mi nepiste, dnes ma odtial poslali dpc ale nebudem to viac rozoberat...skuste ine skusal som este tu: www.lpgauto.cz ale ze maju tolko roboty ze to skor ako v marci nemozu
skus este korejovce referencie najdes vsade naokolo kde sa rozobera plyn
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ten e-gas ma privedie do hrobu ale v zvolene http://www.brc.sk/ mi povedali ze ak im zozeniem origo kabel, tak mi ho preplatia a pak mi porobia veci, lebo uz dost ludi bolo u nich kvoli e-gasu a nemohli im pomoct...
pochodil si? ja stale zhanam...dostal som tip na servis v Tabore v Cesku, ale tak su dost busy...nadlho trosku komunikacia s nimi...teraz uz pisem kazdemu LPG servisu, lebo situacia sa mi zhorsuje, potrebujem aspon precistit + filtre, uz aj ked diagnostika nebude...daj prosim ta vediet ci si nasiel. Dik
v mpgas hlohovec som bol nakoniec, ale neporiesil som ten e-gas nijako, vymenili mi nakoniec cely system, vstreky, splynovac, rj..a tieto prkotiny....ked niekto ma nervy v kybli z e-gas, napiste mi kludne PM a poviem vam tu cenu :)