... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: E36 rozdiel pred a po facelift ???

Piatok, 27. Januára 2012, 16:46

:D no svor poteší ale ten airbag tam asi nemáš. ja to mám ako
243 AIRBAG FOR FRONT PASSENGER

ten rok výroby by som neriešil.

maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Januára 2012, 16:53

datum vyroby ale nemusi suhlasit s datumom, kedy bolo auto prihlasene ;-) takze no stress
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

DAVE1979
Auto: BMW 530ia E39
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Januára 2012, 19:36

maiki napísal:
datum vyroby ale nemusi suhlasit s datumom, kedy bolo auto prihlasene ;-) takze no stress

to je ten dátum na malom technickom vedla roku výroby? no tam mám 14.6.210 ale to sa prihlasovalo na slovensku som prvý majitel,tak ty myslíš prve prihlasenie čo?.no neviem kde mám velký technický,ale auto je dovezene z rakuska.ked som došiel do bazaru nebolo ešte na značkách

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Januára 2012, 19:38

V slovenskom TP nie je nikde uvedeny rok ani datum vyroby vozidla. Je tam uvedeny datum prvej evidencie to je kedy ho prvy majitel po prvy krat postavil na znacky. Pri dovezenych autach sa uvadza aj datum prvej evidencie v SR.
Klub tvoria ľudia, nie autá...

e36mato
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 8. Marca 2012, 18:36

ako tak pozeram fotky roznych e36iek, tak ma serie jedna malichernost :evil: viac ako u ktorychkolvek inych modelov BMW su tam pomerne velke rozdiely v licovani prednych karosarskych dielov. Niekde medzeru medzi maskou a kopotou ani poriadne nevidno a niekde (aj na mojej byvalej e36) je to aj dobry centimeter. Zaujima ma co sa da z tohoto licovania vycitat o aute. Vychadzali e36ky z vyrobnych link vsetky rovnake a zle pasovanie dielov je vysledkom zleho zaobchadzania s autom alebo to zalezi aj od rocnika. povedzme ze prve rocniky az tak nelicovali a potom to upravili... viem je to len detail, ale ja si dost potrpim na symetriu :D podobne ma vie rozhodit ked je jedna ladvinka ci svetlo nakrivo :lol:

dal som to sem, aby som nevytvaral zbytocne novu temu a myslim ze to celkom suvisi...

tu jeden priklad dokonaleho pasovania dielov. takych je bohuzial malo :?
Prílohy
de36coupe.jpg
de36coupe.jpg (239.43 KiB) 1977 zobrazení
Obrázok
ex BMW e36 318tds Touring hellrot

Dogg88

Štvrtok, 8. Marca 2012, 20:36

tak konkretne tato je uz z fotky poriadny hnoj :lol:

e36mato

Štvrtok, 8. Marca 2012, 20:47

hnoj v akom zmysle? ze ma nie velmi peknu farbu, skarede kolesa a seriovy naraznik a zrkadla? mne islo o to pasovanie dielov a to tam je podla mna perfektne :)
Obrázok

dracik.bmw
Auto: non
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 8. Marca 2012, 23:24

e36mato napísal:
hnoj v akom zmysle? ze ma nie velmi peknu farbu, skarede kolesa a seriovy naraznik a zrkadla? mne islo o to pasovanie dielov a to tam je podla mna perfektne :)

Jedna fotka na povedanie nazoru a pasovani dielov je velmo malo [-X
Next ???
BMW E-36 328i Coupe..ex
BMW E-36 318i Sedan..ex
LADA 2105,1200,2103..ex
Presuvadlo: Renault Clio 1.2

e36mato

Piatok, 9. Marca 2012, 07:16

no ved ano, ale to bol len priklad :smile: o to auto na fotke vobec nejde, to je aj tak daka 316i s LPG z Polska ak sa dobre pamatam. To je uplne jedno co je to za auto, podstatny je prispevok nad nim :wink:
Obrázok

e36mato

Piatok, 9. Marca 2012, 11:33

asi mi na to nebude vediet nikto odpovedat, lebo pozreti to ma dost ale konkretna odpoved ziadna :D aj tak je to len banalita. aspon by som chcel vediet ci sa krivia aj originalne faceliftove ladvinky alebo len neorigo. a co to sposobuje, ci sa tam nieco zlomi alebo sa deformuju...
Obrázok

Majo
Auto: e36 328iA LPG

Piatok, 9. Marca 2012, 13:01

pokial predok nikdy nebol rozoberany a vsetko je povodne z origo dielov, nikde netuknute, tak sa Ti na tom nema co krivit. Zlicovanie je z 90% problemom malo precizneho poskladania. Vsetko sa da zlicovat ako to ma byt, ale chce to vela trpezlivosti. Ja som kupil talianske blatniky a dalo sa mi to zlicovat krasne. Potom som ich vsak odmontoval, kvoli striekaniu a hodil zatial naspat povodne, s ktorymi predtym vsetko krasne sedelo, vykaslal som sa vsak na licovanie a vyzera to ako strasny hnoj. Takze asi tak.

Poloz si ale otazku kolko aut tu jazdi, ktore neboli nikdy ani mierne tuknute na predok a neboli nikdy rozoberane a znovu skladane(hoci len kvoli montazi AE do svetiel...) :wink:

e36mato

Piatok, 9. Marca 2012, 13:45

parada takuto odpoved som potreboval =D>
asi malokto si potrpi na krasne pasovanie dielov ako z katalogu BMW, alebo malokomu sa s tym chce babrat. ale ak staci len trochu trpezlivosti a da sa aj z "hnoja" spravit cuker bez vymeny polovice karoserie tak to urcite stoji za to. aspon viem ze sa nemam takymito somarinami az tak zaoberat pri kupe :smile:
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 12. Marca 2012, 12:27

inac to oranzove je tiez skladacka, len neviem ktorym smerom, ma to poface blatniky, poface masku a predface naraznik :)

ale kedze ma mpaket listy, tak by som povedal ze origo mpaket naraznik rozfasirkoval tak tam hodil nahradu.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Dogg88

Pondelok, 12. Marca 2012, 13:43

tiez ma napadla absencia M naraznika, no chybaju aj zrkadla...
ako som pisal, riadny hnoj :mrgreen:

e36mato

Pondelok, 12. Marca 2012, 14:06

jararak napísal:
inac to oranzove je tiez skladacka, len neviem ktorym smerom, ma to poface blatniky, poface masku a predface naraznik :)

ale kedze ma mpaket listy, tak by som povedal ze origo mpaket naraznik rozfasirkoval tak tam hodil nahradu.

poface blatniky sa lisia len smerovkou? a ako sa lisi poface maska od preface? iba rozdielnymi otvormi na ladvinky alebo aj inak? dali by sa na face masku dat preface ladvinky?

a inak, ma napadlo ze mozno ze menil na tom aute len listy za Mkove. ja som tiez nad tym davnejsie rozmyslal lebo tie originalne su hrozne podla mna.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných