... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

blazen
Autor témy
Auto: BMW 525 Tds
Kraj: Bratislavský

Problem Bmw E39 525 Tds-čerpadlo.

Piatok, 27. Januára 2012, 16:34

Nazdar chalani,chcem sa opýtať či už niekto riešil výmenu respektíve pretesnenie čerpadla 525 tds E39. Jedná sa my o to že niekde ako sa pripájajú kovové trubky do čerpadla od jednotlivých trisiek tak tam my to niekde slzí. Aký tam može byt problem? Ak by som dal dole tie trubky a nasledne ten kus kde sa pripajaju či tým niečo nepokašlem?A či sa tam nachádza nejaká gumička alebo niečo čo my robí šarapatu,ktoru by som poprípade vymenil. Vie my niekto poradit?

Inak čerpadlo všade suché! Studené štarty ok,teple trošinku dlhšie. Samozrjme dal by som potom nadstavit predvstreka pod. Len sa my jedna o hore spomenutu vec.
Dakujem....

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: Problem Bmw E39 525 Tds-čerpadlo.

Pondelok, 30. Januára 2012, 22:05

Presne pod tou liatinovou hlavou na ktoru su našrubované trubky k vstrekovačom tak presne pod nou je gumka ktorá stvrdne na kosť a potom pukne. Ani len nahodou sa nepokušaj davať tu liatinovu hlavu dole lebo si dojazdil. Všetko sa ti odtial vysipe od pružiniek cez podložky a oné hodinarcke sučiastky. Toto si nedovolým ani ja na aute bez toho aby som čerpadlo nevybral a aj tak to vo sveraku robým z maximalnou opatrnostou. Radím ti dať vybrať čerpadlo do servisu kde to už aspon raz robili a dať to čerpadlo opraviť firme ktorá opravuje čerpadlá.
PS: to čerpadlo fakt nech vybera niekto kto už také vyberal z BMW !!! nie z ineho auta !!! Predideš tak mnohým problemom :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní