Piatok, 27. Januára 2012, 09:56
takze -Jaro, bol som v bavarii ci nemaju tem orech na poistnu srubu, tak som ostal prijemne prekvapeny ked povedal predajca ze chlapci vzadu nemaju, ale mam skladom za 7,60€, tak cely happy som vyrazil domov.
ako ti tak chcem uvolnit koleso som zacitil cudne uvolnenie sruby- no jasne opat to bol ochech NEW, po niekolkych sekundach skoro cely pretrhnuty, zobral som vrtacku do ruky a podme rozvrtat srubu, neodporucujem to nikomu, sted rozvrtas v pohode ale cim viac sa dostavas k okraju tym tvrdsie, az nakoniec preatanes a horia ti vrtaky jeden za druhym. Rozne uvolnovace trepanie s kladivom, nepomohlo ani hov.o. Mezi tym jasne ze som skusal s orechom, cim dalej tym bol natom horsie, tak si hovorim vyskusam s frezkami na vytahovanie zalomenych srub, dzig zalomil som aj vytahovak, tymto skoncilo moje vrtanie, sruba tvrda-zalomeny vytahovak tvrdy, mo skoro ma vystrelo. Tak posledna moznost navarit srubu do sruby, som len dufal ze elektrike sa nic nestane tak som navaril srubu, tak si hovorim to uz musi ist, po fajnom opreti o 3/4metrovom momentaku opat taky blby pocit ze daco povolilo no nie sruba, praskla hlava navarenej sruby, tak vtedy som sa uz fakt pokakal, zo zufalstva som prevaril-posilnil odtrhnutu hlavu, nasadil kluc a dzig nieco povolilo-no konecne ta spravna sruba.
Tak toto bolo v stredu, do silentu som sa ani nepustal.
vcera som dokoncil ten nejaky stahovak, no po prvom pokuse som si uvedomil ze ten silent je tam velmi na fest, tak som ho riadne zosilnil a pocas stahovania upravoval no nakoniec silent sa pekne stiahol, sice nie tak ako som to chcel ale dalo sa.
Ta hlinikova obruc musela ostal v ramene je velmi tenka a stale sa zosmykoval pripravok, takze vnutro von so stahovakom a obruc prezezat s pilkou, blitzkami tukes a ide to samo pekne von, novy riadne namastit a so stahovakom pekne nalisovat. Dnes este druha strana a toto mam z krku.
Stare bolo fakt nasracky a konecne neklepe predna naprava
Par fotiek:
-
Prílohy
-

- novy a stary orech
-

- po uprave novy
-

- mrcha este tam
-

- mrcha
-

- zlomeny vytahovak
-

- zpecene vrtaky
-

- najlepsi kamarat
-

-

- s tym so ani netukol
-

- truch somm ho zosilnil, stary na ceste von
-

- stary von
-

- novy namieste
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex