... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Peped
Auto: g31 530d
Kraj: Nitriansky

Re: Poznate niekto tieto auta z NR ?????????

Štvrtok, 19. Januára 2012, 22:18

Ja som bol pozerat auta v Peter-auto a vsetky auta tam mali najazdene okolo 150 000 plus minus. Tam stopro stacaju jak hovado. Už len preto si myslim lebo to patrí takym ludom co maju ojeby v krvy :wink:.

Uznajte u nas je auto ktore ma na tachaci nad 200t je nepredajne resp. tažko predajne. Kazdy sa na tie km pozeraju ako by to čislo vynovovalo auto. Klamu samých seba co si nahovaraju že take stare auta maju len tolko nabehane. Kazde druhe je po dedkovi :))
g31 530d
e61 550i LCI
e60 545i ex
e46 320d touring ex
e36 328i coupe ex
e36 325tds touring ex

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Januára 2012, 23:02

peterbendr napísal:
jasne pytal povedal že nie že on ma ku tomu servisnu knižku ](*,) ako pri takychto ročnikoch uš je asi vpodstate jedno či natom stočil dake km či nie hlavne aby bolo v poriadku :-k

Myslim ze to jedno nie je - lebo ked takto podvadzaju (zrejme MASOVO) tak pochybujem ze ti uznaju nejaku skrytu vadu na aute, alebo auto bude dokonca kradnute, pripadne pozmenene VIN (nejaka skladacka) - v takychto pripadoch ti auto moze policia zabavit bez nahrady.

peterbendr
Autor témy
Auto: BMW E36 318tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Januára 2012, 12:31

stym zabavenim auta materiziko aj od sukromnika viem o pripade čo sa stal zrovna u nas v PB chlapikkupil auto od sukromnika na PU značkach ktore jazdilo dlhu dobu na slovensku a išiel ho prepisovat z okresu do okresu a zhabali mu ho :-k riziko je všade v dnešnej dobe každy sa snaži ojebať kdesa len da je taka hnusna doba ](*,) dufam že to dopadne vporiadku a budem mocť založiť pribeh :-({|= myslim si že by stym asi aš taky problem nemal byť ked to auto prihlasi majitel autobazaru na značky :-k

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 20. Januára 2012, 12:43

peterbendr napísal:
stym zabavenim auta materiziko aj od sukromnika...

Rozdiel je v tom ze ojebavaci typu Peter-Auto uz maju osetrene ako postupovat v pripade reklamacii, (zrejme) maju pravnika a teda su na rozdiel od sukromnika VYRAZNE lepsie pripraveni ako reklamaciu, ci sudny spor natahovat kym to povedzme nevzdas.

Na pozmenene VIN policajt pri povinnej obhliadke urcite nepride, podobne ked je auto predane jednym manzelom ale auto je v bezpodielovom spoluvlastnictve.

peterbendr
Autor témy
Auto: BMW E36 318tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 20. Januára 2012, 13:04

maš pravdu so to tvrde fakta ](*,) je to svinstvo čo sa deje ](*,)

bjukemen
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 26. Januára 2012, 15:14

..skušal si aj ten compact tds.? lebo jeden kamoš sa o neho zaujima a už je aj cena solídna na nom,tak by ma zaujímalo čo to je zač

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných