... všetko o BMW ...
dimensionone napísal:Jedna zla sprava, neoriginalna kamera sice stoji 60 eur, no k ne je potrebne dokupit interface kabel, ktory stoji cez 300 eur, cim sa toto riesenie stava dost drahym. Originalny retrofit stoji 370 eur a tam uz nic dokupovat netreba.
dimensionone napísal:Pre Prof navigáciu a TV tuner by to mal byť tento diely:
66 21 0 406 999
66 21 0 412 010
http://bmwfans.info/parts/catalog/E61/T ... ng_camera/
Najskôr som si myslel, že bude stačiť len diel 66 21 0 406 999, no na niekoľkých fórach som sa dočítal, že treba aj diel 66 21 0 412 010
(čo by mala byť vlastne tá kamera).
Takže, ak je to pravda, tá cena rastie dosť výrazne: 369 EUR + 280 EUR = 649 EUR + inštalácia.
Navyše, čo som našiel na nejakom fóre - aktivovaním kamery a prestanú pri cúvaní zobrazovať grafické senzory.
Mám ešte jednu otázku. Našiel som toto:
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... TQ:GB:1123
v spojení so 60 EUR kamerou by sme sa vedeli dostať do 250 EUR + pridaná hodnota je možnosť vstupu ďalších externých signálov (video....)
Vraj to nie je potrebné ani kódovať, no k tomu sa neviem vyjadriť.
mexican napísal:Hmmm, zaujímavé. Jak tak pozerám, tak BMW ponúka viacero retrofit kitov.
Ja som v ETK našiel tento: 66 21 0 412 010
a ten oproti tomu tvojmu obsahuje ešte aj nejaké kábliky a inštalačný návod.
buy-10 napísal:nazdarek, kupil som original cuvaciu kameru na bmw e60 part number: 66 21 0 430 554, a chcem sa spytat ze co vsetko treba k tejto kamere aby som to rozchodil...
v aute mam Navi profesional, 2006, DVB Logic tv tuner. dakujem
voMacK napísal:a kable tam predprirpavene su? lebo myslim to je taka celkom dolezita drobnost
bruno75 napísal:
Buy-10, mam v aute celkom podobnu vybavu, takze by ma velmi zaujimalo ako to rozchodis. Urcite sa pochval ako ti to funguje![]()
Inak, nechcem rypat do teba (na to su tu ini experti, vsak...), myslim to v dobrom, ale ked ty budes predavat svoju E60, kupujuci z teba bude mat radostTy pomaly urobis z priemerne vybavenej E60 jedinecnu Individual full-packet edition
![]()
![]()
Pouvazuj este nad prestriekanim auta do farby Champagner Quarz a budes mat absolutne vynimocne (a velmi krasne) auto - klenot.
Je vidno, ze svojmu autu doprajes len to najlepsie