... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

lister
Autor témy
Kraj: Bratislavský

E91 - LCM modul

Streda, 5. Januára 2011, 17:24

ahojte,
potreboval by som poradit, kde najdem v E91 LCM modul.. blbnu mi zadne svetla a chcel by som pozriet ten modul..
d.

lister
Autor témy

Re: E91 - LCM modul

Štvrtok, 20. Januára 2011, 08:45

modul sa nasiel (na vodicovej strane pri packe na otvaranie krytu motora) a zda sa, ze problem je prave tam - nejde napetie do laveho zadneho obrysoveho svetla. neviete ci by bolo mozne tento modul nejako opravit? nechce sa mi vyhadzovat 300e koli jedej parkovacke.. :(

xxxxx
Auto: 520d e61

Utorok, 28. Júna 2011, 18:53

zdravim ako si dopadol s tym svetlom? lebo mne tiez nesvieti na e90 na jednej strane ale iba to co je v zadnej kapote ak niekto viete kde je chyba dajte vediet dik za info

edge
Auto: e46, e91, ex:e30

Utorok, 24. Januára 2012, 23:08

Udajne sa daju konkretne svetla v LCM odblokovat aby porucha nesvietila stale a nasledne svetlo napojit z toho na druhej strane. Potom budes vediet aspon ci svietia ostatne a nebude to hlasit poruchu stale. To je teoria, ale ma s tym niekto skusenosti?? :) :)

eNoro
Auto: BMW e91 320d

Sobota, 11. Februára 2012, 15:29

Jo, presne to som spravil, napojil z laveho svetla, ale neodblokoval som prave. Teraz uz nesvieti ani jedno obrysove na kufri. Treba sa s tym asi pohrat a supnut tam este nejaky odpor, lebo zda sa ze ani nadmerna zataz LCMku nevoni.
Udajne to je tak nastavene, ze ked hlasi poruchu (z dovodu skratu? pevne verim ze nie z dovodu vyhorenia ziarovky!!) a 80x nastartujes riadiaca jednotka odpoji dany poruchovy okruh. Akoze by to mala byt ochrana... Oficialne by mala nasledovat vymena LCM za cca 350€. :(
Nasli ste uz niekoho kto LCM vie opravit?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní