... všetko o BMW ...
Individuall napísal:Určite že stočené!!!! Možno je tam reálny stav cca 190000km. Ale ako tu čítam je tu málo od orníkov na tomto fóre.Treba zhodiť ružové okuliare a pozerať reálne
Individuall napísal:Určite že stočené!!!! Možno je tam reálny stav cca 190000km. Ale ako tu čítam je tu málo od orníkov na tomto fóre.Treba zhodiť ružové okuliare a pozerať reálne
jiro napísal:
Je to dosť peňazí, ale vybavicka ako lusk. Myslím, že za takých 20 tis. E by sa dalo. A ešte jedna věc. Bmw bez mpaketu je také čudné. Po čase aby člověk neľutoval, že do toho neinvestoval trochu viac.
l.bily napísal:
typujem ta ze mas okolo 20 a slobodnyja uz mam 30 rokou a zmyslanie ine, je mi jasne ze s Mpaketom je to peknejsie, ale mam rodinu atd. a M paket je viac menej az na poslednom mieste, chcem aby to malo normalnu vybavu, bolo spolahlive komfortne a hlavne aby to dobre islo pri predbiehani
MateX3 napísal:O čo ti ide kámoš?
l.bily napísal:
no rozhodujem sa medzi uvedenymi kuskamy a chcel by som pocut nazor niekoho kto sa trosku vyzna, zda sa mi to z CZ az dost podezrivo lacne v slusnej vybave, M paket za cca 13000 bez dph aj u jednoho aj druheho, v DE podobne idu okolo 16000 bez dph tak som chcel pocut nazor inych a ci to ma vobec cenu sa trepat do Prahy to pozriet, alebo je to blbost.
l.bily napísal: