ma tu niekto cupnutu 530D? ako to ide? na kolko kw? niejake problemy???
Mam kamoša čo ma čipnutú 530d tour a je max spokojní. Vravý že teraz to ide ppc ,problemy zatial žiadne ma to skoro rok. Je aj tu na fore ale len občas sa objavý. Má nick SULO a je z PP.
ja som mal 525d, takze v celkovom pricipe ten isty motor akurat s nizsom objemom, islo to neporovnatelne, aj ked je pravda, ze som postupne pridaval parametre a stage 3 bol uz dost vysoko (tlak turba 2,55 a adekvatne pridana nafta), robil mi bracho, nejake info snad tu: www.nachipuj.sk Pravda je, ze u automatu to netreba prehnat a takisto by ten motor mal byt v ok stave, co kazda poctiva firma pred ocipovanim aj preveri (ak nechce niest riziko poskodenia)...
mam 530d automat, oplati sa to cipnut? bude to o dost citelne?
Daj si 30 otčenášov!
ex Škoda 120L ex Lancia kappa 2,4TDs ex Škoda octavia kombi 2,0 ex Škoda octavia L&K 20V turbo ex VW passat combi 1,9TDI ex BMW E39 530D ex Hyundai Terracan ex VW Touran BMW E60 530DVolkswagen PASSAT 2.0TDI
Presne tak ako hovorí lubo, krutak sa posuva hore, koli tomu aby ti neodjebalo hydromenič z vysokým krutakom(ak už je vo vyšších otačkach tak to nieje tak ho to tolko "nebolí",lebo je on stavaný na svoj krutak a ked mu dobre naloží(nejaky trololo čo čipuje pol roka) tak ti odíde srat........
ex Škoda 120L ex Lancia kappa 2,4TDs ex Škoda octavia kombi 2,0 ex Škoda octavia L&K 20V turbo ex VW passat combi 1,9TDI ex BMW E39 530D ex Hyundai Terracan ex VW Touran BMW E60 530DVolkswagen PASSAT 2.0TDI
Len si chipnite tie automaty, potom mozete repasovat, oni maju dost sami so sebou dost co robit aby vydrzali.... GM je blato.
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!
manual je o inom. Ten znesie ovela viac ako 250hp, tam uz ide len o to, ci vodic vie narabat so spojkou , alebo sa da vymenit aj spojka. Tam je skorej limit motor