... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Macko316
Autor témy
Auto: BMW 316i e36
Kraj: Trenčiansky

problem pri oprave

Sobota, 14. Januára 2012, 08:21

Dobry deň menil som zdvyhatka ventilou na mojom BMW 316i e36 s vymenou nebol žiadny večši problem ale po zloženi auta a otočeni klučiku do polohy jeden sa mi nezopina palivove čerpadlo tim padom nemôžem naštartovať nikdy sa mi nič podobne nestalo vedeli by ste mi poradiť v čom by mohol byť problem?PS:je malo pravdepodobne že by palivove čerpadlo odišlo prave pri vymene zdvyhatiek ventilou čo spolu nesuvisi Dakujem za rady :bmwball:

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: problem pri oprave

Sobota, 14. Januára 2012, 09:37

prekontroluj kable, ty mas 4 valec a ten ma baterku pri motore, skontroluj kable k nej, taktiez mrkni ukostrenie motora. co ma napada este poistky. pre istotu skontroluj vsetky kable ktore si rozpajal.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Macko316
Autor témy
Auto: BMW 316i e36
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 14. Januára 2012, 10:10

praveže som nič nerospajal iba plus s baterky a jedine s čim som bol v kontakte su kable k rozdelovaču a ku sviečkam a za vikom ventilou je taky hruby zvazok v ochrannom plaste ale nič som nepoškodil,poistky som kontroloval ...a ako by som sa dostal k palivovemu čerpadlu? kde sa nachadza pri nadrzi?zospodu alebo pod zadnim sedadlom?

19palec05
Auto: e46,320d touring
Kraj: Trnavský

Sobota, 14. Januára 2012, 22:55

Macko316 napísal:
praveže som nič nerospajal iba plus s baterky a jedine s čim som bol v kontakte su kable k rozdelovaču a ku sviečkam a za vikom ventilou je taky hruby zvazok v ochrannom plaste ale nič som nepoškodil,poistky som kontroloval ...a ako by som sa dostal k palivovemu čerpadlu? kde sa nachadza pri nadrzi?zospodu alebo pod zadnim sedadlom?

Palivove cerpadlo je pod sedackou ale teraz niesom si isty na ktorej strane....myslim ze to co je za soferom(na lavej strane)je iba na precerpavanie benzinu z lavej do pravej casti nadrze a na pravej strane je cerpadlo co tlaci do palivovej sustavy a palivomer...

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Sobota, 14. Januára 2012, 23:11

cerpadlo je u spolujazdca, u vodiva je len merak
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

michajel86
Auto: 320i e36
Kraj: Nitriansky

Streda, 18. Januára 2012, 09:09

A ako si prisiel na to ze je to cerpadlo ??
Skor si myslim ze rozvody. pokial si sa sekol o zub .. alebo ho pri nastavovani pretocil .tak sa priprav na to ze minimalne sacie sa budu menit .

Motor nema tlak.. a nenastarutuje. chova sa to ako by nebol benzin.. pluje kasle. trapi sa a ked aj chyti tak len na jeden dva valce a zdochne.. . a pri 4 valcoch to ohnes aj pretacanim motora rukou.
Rozvody su neni hracka,, ked nemas pripravky.. ver mi viem o com pisem [-X

Mne to moc na cerpadlo nesedi.. ,
daj vediet ked tak
Pome si zapalit..:) Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných