Zdravicko pani, hladaj som aj v mudrej knihe dodavanej ku autu, aj v TIS, popripade na nete, ale nenasiel som a asi som sprosty, ale netusim ako na mojom polift kombiku kde mam bajonetove tazne zalozim tu redukciu na elektrinu. kupoval som novy diel z bavarie podla vinka a ciastocne podla cisla dielu, ze take nieco potrebujem a dostal som diel c7.
Single parts of trailer hitch -
BMW parts catalogdnes som potreboval potiahnut vozik, nahodim bajonet (ten uz mam prax vdaka partizanovy a hurikanovy s ich sedanami), vyberiem adapter a tu zacala kalvaria, ten adapter ma akoby zavit, po ktorom sa ma poriadne ukotvit, zasrubovat, aj som to skusal, avsak mne to pasuje len tak ako to tam jemne vopcham, podla dierok v tom zavite, avsak mal by som to pretocit este o 90 stupnov doprava, to sa mi uz akosi nedari a nemam pocit, zeby sa to cele chcelo otacat. zarazil som to tam kolko slo a vozik som tahal len par kilometrov, avsak stale mi hlasilo chyby elektriny, svetla mi blikali ako sa im chcelo a podobne, co je dost neakceptovatelne, hlavne ak to ten vozik na 3 inych nasich autach nerobi.