... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: Gumičky do stieračov BOSCH

Piatok, 6. Januára 2012, 16:16

VLADKY242 napísal:
Bosch je dobry len okno musi byť ako nove žiadne poškodenie ani hrbolčeky a pod . Stiera konkretne na e39 sa robia v rumunsku. Asi tolko. keby sa robily ako väčšina v belgicku tak nieje problem. Su strašne náchylne na prach a suche okno ked je :wink:

sklo mam nove, a nanesene tekute stierace od qtechnic... cize osetrene je dobre a stierace mi neskakali ale teraz po mesiaci zacali... :(
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Užívateľov profilový obrázok
gf.no1
Auto: X5 E70
Kraj: Košický

Re: Gumičky do stieračov BOSCH

Nedeľa, 15. Januára 2012, 11:04

Este taka skusenost odomna
Na compakte som vyse2 rokov bojoval s problemom vrzganie, zle stieranie, preskakovanie stieracov.
Vystriedal som rozne druhy stieracov od Tesco po original, a stale to nebolo ono. Uz v zufalstve si hovorym nech praskne celne, vy menim a bude pokoj. No tak na druhy den mi spadol kus ladu zo strechy- ihned bola poistna udalos, vymenilo sa celne, reku konecne skonci moj problem zo zlym stieranim. Ma skoro jeblo ked som zapol stieranie TO ISTE :evil: Tak som vylucil aj sklo a takto som ostal bezradny kym raz z nicoho nic v dazdi zacali stierace haprovat -nevracali sa do zakladnej polohy a takto s nimi tukalo cca 5x . Na 2den naraz buchot a pravy stierac ostal v cudnej polohe (stierac sa zadrel na oboch stranach su klzne akoze loziska- hriadele, tam sa dostane bordel voda a po case ho vydre pripadne zadre)
Takze po rozobrati som zistil aj moju zahadu zleho stierania stieracov. jedna strana zadreta a v druhej vola jak svina. po nahodeni- noveho mechanizmu(pouziteho) stierace zacali NADHERNE STIERAT
takze nie atale je chyba v stieracoch-gumickach
-to len tak mimochodom
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných