Este taka skusenost odomna
Na compakte som vyse2 rokov bojoval s problemom vrzganie, zle stieranie, preskakovanie stieracov.
Vystriedal som rozne druhy stieracov od Tesco po original, a stale to nebolo ono. Uz v zufalstve si hovorym nech praskne celne, vy menim a bude pokoj. No tak na druhy den mi spadol kus ladu zo strechy- ihned bola poistna udalos, vymenilo sa celne, reku konecne skonci moj problem zo zlym stieranim. Ma skoro jeblo ked som zapol stieranie TO ISTE

Tak som vylucil aj sklo a takto som ostal bezradny kym raz z nicoho nic v dazdi zacali stierace haprovat -nevracali sa do zakladnej polohy a takto s nimi tukalo cca 5x . Na 2den naraz buchot a pravy stierac ostal v cudnej polohe (stierac sa zadrel na oboch stranach su klzne akoze loziska- hriadele, tam sa dostane bordel voda a po case ho vydre pripadne zadre)
Takze po rozobrati som zistil aj moju zahadu zleho stierania stieracov. jedna strana zadreta a v druhej vola jak svina. po nahodeni- noveho mechanizmu(pouziteho) stierace zacali NADHERNE STIERAT
takze nie atale je chyba v stieracoch-gumickach
-to len tak mimochodom
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex