... všetko o BMW ...
majro napísal:budiky su do 250kmh.. je tam este ta jedna ciarka, co je akoze tych 250.. budiky su take jak maju byt
280 koni, to by si musel mat vypis z brzdy aby si tomu veril.. 40 koni len tak lacno nezozenies..

Jacq napísal:50 koni (presne 49)
 o to vacsia zahada realneho vykonu
 o to vacsia zahada realneho vykonu 
 potom daj vediet ako si dopadol ... tiez som pokukoval nad touto 330i len tomu skratka nemozem verit a podla mna tam toho bude na dorobenie este vcelku dost
 potom daj vediet ako si dopadol ... tiez som pokukoval nad touto 330i len tomu skratka nemozem verit a podla mna tam toho bude na dorobenie este vcelku dost
Brano13 napísal:...zevraj to je chipovane na 208kW, zevraj bol aj na berzde no uvidim, zda sa mi to vela. Tah ma krasny...

ice.blade napísal:ak prechadzas z 316i na nieco silnejsie vsetko bude mat krasny tah

Kraken napísal:len 10 - 15 tisic by nikto nestacal, niektori ludia jazdia malo, hlavne mlady chalani, kupia si auto a najazdia 3000 km do roka, poznam minimalne desiatich takych
 kupil som si presne pred rokom 320i e46 a k dnesnemu dnu som najazdil 4500km. No, co uz ked od 5 rokov cakas na to, kym budes mat vodicak a rodicia bud nemaju dobre auto, alebo ho nechcu pozicat. Tak toto je moznost ako sa povozit aspon trochu nez vobec. Obzvlast, ak je auto pre dotycneho jediny zmysel zivota.
  kupil som si presne pred rokom 320i e46 a k dnesnemu dnu som najazdil 4500km. No, co uz ked od 5 rokov cakas na to, kym budes mat vodicak a rodicia bud nemaju dobre auto, alebo ho nechcu pozicat. Tak toto je moznost ako sa povozit aspon trochu nez vobec. Obzvlast, ak je auto pre dotycneho jediny zmysel zivota.