Chlapy chcem sa opytat ze ci na moju E46 sadnu style 32 a ak nie tak co budem musit urobit aby sadli??? alebo ake podobne kola by ste vedeli poradit.... A ak ma niekto na E46 Style 32 tak ak by ste tu mohli dat foto bol by som velmi vdacny...
No style32 sa robia vo viacerych velkostiach - od 15 do 20, sirkach a roznych ET cize s falcom aj bez...takze Ti sadnu podla toho, ktore chces...Ja mam tie z e38 tzn. v predu 8x18 ET20 a vzadu 9x18 ET22..Sedia mi tam dost natesno ale nesucham aj ked myslim, ze bola upravena ta dosadacia cast disku. Foto mam v albume.
fuha dost nizke et maju.origose na e46 sa pohybuju tusim od et40 po et50.moze byt aj nizsie ale toto je uz moc podla mojho nazoru.mozno napise niekto kto s tym ma skusenost alebo ak ich mas po ruke tak ich treba vyskusat.
to et je nizke pre e46 ale mne to nesucha a nerobil som ziadne upravy na aute..predok bude v pohode skor ten zadok ..ale ako pisal konni, ked mas moznost tak ich najprv vyskusaj.
keby som ich mal poruke tak ich vyskusam a nezatazuje to tu.... ale bohuzial su to kola ktore chcem kupit a chalan je z kosic ja som BA takze tazko ich vyskusam...
v kazdom pripade je to trochu risk, bud budes musiet upravit lemy na blatnikoch alebo zobrat z dosadacej plochy disku nejaky ten mm (aj ked neviem ci toto je zrovna dobre riesenie)..a ci do toho ist uz musis zvazit Ty. asi by som hladal disky s vacsim ET.
pokial ide o to ET je to vzialenost medzi pomyselnou rovinou prechadzajucou stredom disku a dosadacou plochou na disku...daj google a najdes aj obrazky :)
dakujem vlmi pekne ale ako to vydim tak si dakedy ked budem mat volnejsie spravim vylet do KE a vyskusam to ako to bude alebo budem teda hladat daake ine.... ale aj tak dakujem
No ja som teraz kupil 32ky na zimu ale priznam sa ze neviem ake maju ET ale boli z E90ky a zadne gumy mi jemne suchaju v zakrutach pri zatazenom aute,cize 4ludia a plny kufor. Ale inak nesuchaju. A gumy mam 225/45 R17
Hermo_TN
F10 530xd biely luxus Ex E60 530xd cierny luxus E46 330ci cabrio zlaty poklad Ex E46 330d 150kw
chalani tu mate skoro vsetky disky ktore bmw robilo k style 32 tam je aj vela rozmerov... uvidite ked kliknete na ? ktory je pri vecine z nich... style 32 sa aj mne pozdava , skoda ze ich je tak malo :-/ http://www.angelfire.com/biz7/bmwheelie/