... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Re: Autoradio a aktivny subwoofer

Streda, 11. Januára 2012, 20:22

ice.blade napísal:
kde mas napisane LINE IN tak je to linkovy vstup, na pripojenie napr MP3 prehravaca a pod...
kde je napisane REAR je podla vsetkeho linkovy vystup na zadne reproduktory (je mozne ze je to linkovy VSTUP na zadne reproduktory kedze tam nieje nikde viditelne pisane OUT ale este som take nieco nevidel), odskusas to lahko, zapoj radio ako ma byt a na REAR cinche zapoj reptoduktor, ak bude hrat ajked len potichu je to vystup

Veď to že na tej fotke nieje možné vyčítať či je tam ešte dáky out, to vie ten chalan a nám treba asi veštiacu guľu :D
Ak by tam mal ešte klasicky linkovy out, tak nieje čo riešiť,prepojí ho zo zosilňovačom a hraje :D

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Januára 2012, 20:35

Takze posledny raz polopatisticky:

Treba kupit nieco taketo http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9 su tam napajacie a signalove kable.
Potom zapojit signalove kable do radia (cerveny/biely)
potom ich potiahnut do kufra
treba napojit na baterku cerveny napajaci kabel
potiahnut do kufra
(ak mas baterku v kufri tym lepsie, ja mam vpredu)
kostru do kufra na kasnu
napojit na subwoofer signalove, napajacie
hento z hi levelu odpojit a este napojit remote na radio samozrejme aby ti vypinalo subik.

Maly nakres. :

Obrázok

Zvuk bude neporovnatelne lepsy, basy basovejsie... treba to tak zapojit aby to islo ako ma ist.

ten hi level jedine fakt ze niekto chce origo radio a sub v kufri, napoji sa to z repro ale kvalita horsia ako cez cinch.
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Januára 2012, 20:37

john303 napísal:
Veď to že na tej fotke nieje možné vyčítať či je tam ešte dáky out, to vie ten chalan a nám treba asi veštiacu guľu Ak by tam mal ešte klasicky linkovy out, tak nieje čo riešiť,prepojí ho zo zosilňovačom a hraje

omfg ty co riesis... zozoomuj si tu fotku s radiom. horny rad je rear vystup a spodny je line in vstup. :roll:
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

john303
Auto: E36 coupe

Streda, 11. Januára 2012, 20:44

drumx napísal:

omfg ty co riesis... zozoomuj si tu fotku s radiom. horny rad je rear vystup a spodny je line in vstup. :roll:

Nezoomoval som fotku, tak som nemohol vyčítať že má tam ešte jeden výstup,kedže ty áno tak si to vedel, to je vsjo :smile:
Zapojí to tak ako si to nakreslil a hraje :D

hondes
Autor témy
Auto: BMW 525tds

Streda, 11. Januára 2012, 20:47

ok dikes chlapci....
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných