Utorok, 10. Januára 2012, 11:03
Čaute,
mal by som jednu netradičnú otázku. Rozmýšľam nad predajom auta, mám možnosť kúpiť niečo lepšie. Vás by som chcel seriózne poprosiť o radu, v akej cenovej hladine by som sa mal pohybovať s mojím autom ? Auto nie je v 100% stave, sú tam nasledovné chyby -
1)Mierná preliačina na šoférových aj ľavých zadných dverách (auto som už tak kúpil)
2)Momentálne som odpojil ostrekovače svetlometov, nakoľko mi odtekala voda niekde.
3)Ľavý podbeh pri prednom kolese trocha kvitne(tiež to bolo na aute, zrejme bola ľavá strana buchnutá)
To je z chýb asi všetko. Na aute boli urobené následné úpravy, resp.opravy -
1)Oprava prevodovky(chyba detailnejšie popísaná u mňa v príbehu),nová spojka.
2)Nové tyčky riadenia, stabilizátora, čápy, ramená, silentbloky, komplet brzdy,sviečky, náplne, filtre, nové kryty svetlometov.
3)Čierny gril, carbonová fólia na kapote, 17" čierné disky(pneu na odstrel), 15" plecháče s novými pneu.
4)Nejde dažďový senzor(pravdepodobne ho len bude treba nahodiť na diagnostike)
Interiér je ako nový, pravidelne udržiavaný, auto má najazdených cca 140 tisíc km. Niečo z výbavy -
- automatická klíma, vyhriavané sedačky s dofukovaním, elektrické predné okná a zrkadlá, originál bi-xenóny,dažďový senzor, automatické svietenie, multifunkčný volant, tempomat.
Som si vedomý toho, že auto má chyby, teda nie je v 100% stave, ale zase nie je to nič hrozné. Bol by som rád, ak by ste mi napísali, koľko má zhruba toto auto hodnotu, či sa mi to oplatí predať.
Mám na rane jednu E60, keby nevyšla tá tak by som išiel do E65 :)
Za prípadné odpovede vopred ďakujem.
Paťo