... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
PetoK napísal:Máš tam málo paliva a natiahlo vzduch... dotankuj to poriadne a nechaj odvzdušniť... nenatantoval si náhodou benzín?
martinp3k napísal:Nazdárek, tak môj dnešný príbeh, šiel som na čerpaciu stanicu natankovať, lebo mi svietila rezerva (dojázd cca 120 km) po natankovaní, bohužial len za 10 eur lebo výplata je až zajtra som bez problémov naštartoval a odišiel. Po prejdení asi 15km som zaradil z 3 rýchlostného stupňa do 4 rýchlostného stupňa a bum! Niečo buchlo a auto prestalo tahat, úplne zdochlo. Následne po odstavení na krajnicu som auto skúšal naštartovať no nešlo to. Tak som sa pekne odtiahol pred barák, tam pozerám cez hadičku od čerpadla a palivového filtra my ide viac vzduchu ako nafty :/ nechal som čerpadlo pracovať dlhšie, skúsil naštartovať a ide to, občas ale aj tak naťahovalo vzduch. Je to v poriadku, vzduch v palivovom systéme??? A čo mohlo zapríčiniť do náhle vypnutie motora počas jazdy??? Som už 550 km za intervalom výmeny oleja a filtrov, žeby bol zlý teda špinavý a zanesený palivový filter a ten nestíha dodávať palivo??? Ozaj neviem. Teraz auto ide naštartoval som previezol som sa a žiaden problém, len dokedy.... Dík za radu
PetoK napísal:Máš tam málo paliva a natiahlo vzduch... dotankuj to poriadne a nechaj odvzdušniť... nenatantoval si náhodou benzín?
TT-SIMIK napísal:povolit trubky k tryskam,ešte predtým otvorit filter paliva, pustit kluč aby natiahlo palivo do filtra(aby si netrapil to neštastne čerpadlo), potom zatvorit a štartovat(v tomto procese povolit trubky na tryskach) aby sa odvzdušnilo čerpadlo...potom dotiahnut a štartovat a malo by chytit ,pokial neklaklo čerpadlo....