... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

podlozky pod spz
Kraj: Bratislavský

Re: referencie na ludi repasujucich automaty

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 19:24

A nejaká podložka pod špz,ktorá si založila nick pred 5timi minutami má až dva príspevky, čo nevie o čom hovorí(ked už tak ja žiadne diagnostiky nepredávam, a nerobím len inpou ale aj DISOM,SSS,NCS expertom,ale to by si musel vediet čo to vlastne je)....mal by si sa držat svojho hesla čo je na konci: Bud to robím poriadne alebo sa na to vyjebam! Tak si prečítaj najprv poriadne forum,alebo sa na to vyjeb......[/quote]

Kamarat bit tebou sa ucim,az potom ponukam sluzby a berem e za diagnostiku.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 19:43

A už tri prispevky, hmmm zlepšuješ sa......čo si akurat staval,ked si taky múdry???My sa aj osobne poznáme,ked som zobral od teba peniaze za diagnostiku a nedoriešil so ti auto??? Pošli čislo učtu pošlem ti peniaze...... :lol: :lol: :lol:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 22. Decembra 2011, 21:28

tak toto je paradna debata. Zas sa tu stretlo vela mudrych hlav dokopy....... Kazdy z vas vie to svoje, ale najlepsie asi viete kydat jeden na druheho......! Toto je typicky problem made in slovakia.
Nazorovo sa inak priklanam sa skor k LuboMT... Nestranne a len z citania tejto temy, osobne ho nepoznam.
Myslim ze napisal jasne a zretelne to s cim suhlasim aj ja. Jednoducho niekedy sa moze vyskytnut nejaky problem a potom jeden zo sto zakaznikov nie je spokojny a naserie mu..... Bohuzial....... Jednoducho sa moze vyskytnut nieco s cim si niekto nevie poradit, lebo nikto nespadol z neba 100% skuseny a to co vie dosiahol nejakym usilim a cely zivot sa moze niecomu priucit...... take veci sa mozu stat. Jednoducho smola.....
Som zvedavy kolko z vas by sa dalo na taky biznis opravovat prevodovky a venovat sa tomu profesionalne a kto z vas by mal z 1000 zakaznikov roznych ras, chuti a povah vsetkych spokojnych.......... Je tu na SK len par ludi alebo firiem co robit tieto veci a porovnavat ich nebudem a ani neviem.
Ti co robia podobnu pracu o tom vedia, zakaznik o tom netusi.
A myslim ze ak ma niekto problem s niekym alebo bol nespokojny s nejakou sluzbou, som zato aby uviedol konkretne o co ide a ten druhy sa mohol k tomu vyjadrit, pretoze len povie ze nie je spokojny ale nepovie preco, tak to nie je celkom ok a ten druhy clovek sa tym padom k tomu nemoze vyjadrit aj ked to mohli byt mozno objektivne dovody..... Takze v tomto pripade by nemal hovorit radsej nic.....

HAPPY XMAS

podlozky pod spz

Piatok, 23. Decembra 2011, 22:12

TT-SIMIK napísal:
A už tri prispevky, hmmm zlepšuješ sa......čo si akurat staval,ked si taky múdry???My sa aj osobne poznáme,ked som zobral od teba peniaze za diagnostiku a nedoriešil so ti auto??? Pošli čislo učtu pošlem ti peniaze...... :lol: :lol: :lol:

Posli 1000e,nech ti tu uz nemusim nakladat 4008058424/7500 ČSOB

antonvrabel
Auto: E30ix,E39,
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 23. Decembra 2011, 22:30

moja skusenosť z LuboMT je taka že som potreboval vymenu oleja v automate tak mi poslal tel.kontakt .zavolal som mu ,povedal mi že maju dosť roboty a dal mi rady ohladom vymeny cez tel. a zadarmo.potom som si vymenu urobil sam.

JetSlider
Auto: BMW 530 d

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 12:59

Hej ty podlozka co chce 1000 ecek za tie tupe komenty ako TT-Simik robi super robotu s tou diagnostikou zatial nepoznam nikoho lepsieho na toto a som jeho spokojnym zakaznikom a co sa tu vedie ta debata o tych prevodovkach do toho sa miesat nebudem vzdy sa neda vyhoviet zakaznikovi to tiez poznam

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M

Nedeľa, 25. Decembra 2011, 14:33

Podložka pod špz alebo neviem pod čo .... Za tých 1000€ čo chceš velice za nikto nevie čo ....Prvé vysvetli čo sa stalo potom tu vykrikuj .... Ja mám s TT:Simík len dobré skúseností ešte štvrtok ked začalo snežiť mi vonku robil diagnostiku ked snežilo a komplet auta za super cenu a sme oby dvaja spokojný a neraz ku nemu chodím aj večer a vždy všetko seriózne a so 100% spokojnosťou tak tu nevymýšlaj ...A ak ti ide o neičo konkrétne napíš to sem!
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

lubomt
Kraj: Žilinský

Pondelok, 26. Decembra 2011, 14:34

Chichi, ale mu davate :-) . Podlozka, nie je moc rozumne davat svoje cislo uctu,ak je spravne, zmaz si ho. Internetovi hackeri dokazu vselico

podlozky pod spz

Nedeľa, 8. Januára 2012, 21:57

JetSlider napísal:
Hej ty podlozka co chce 1000 ecek za tie tupe komenty ako TT-Simik robi super robotu s tou diagnostikou zatial nepoznam nikoho lepsieho na toto a som jeho spokojnym zakaznikom a co sa tu vedie ta debata o tych prevodovkach do toho sa miesat nebudem vzdy sa neda vyhoviet zakaznikovi to tiez poznam

to ze nepoznas nikoho lepsieho je fakt bieda uprimnu sustrast

podlozky pod spz

Nedeľa, 8. Januára 2012, 22:13

voMacK napísal:
LuboMT: Neviem, ci mas na stranke svojej firmy nejaky guestbook, ale ak ano a pisu ti tam zakaznici svoje referencie, kludne sem daj link. Urobi to snad objektivnejsi pohlad na vysledky tvojej prace. Ver, ze ja ked budem mat auto s automatom a bude problem, budes prvy ku komu pojdem. Si blizko a verim a dufam v korektny pristup a jednoducho viem aj to, ze niekedy sa veci hoc aj nove proste pojebu :mrgreen:

podlozka pod kokot [spz]: ty mas v hlave nasrate, alebo len potrebujes putat pozornost? [prosim zmazat jeho a kludne aj moj prispevok, dakujem :) ]

kamarat 1977 prispevkov to napise len kokot

TT-SIMIK
Auto: BMW

Pondelok, 9. Januára 2012, 11:46

podlozky pod spz napísal:

Ked sa vidim v zrkadle som so sebou spokojný aj ja
Nemam s tym clovekom nijaky problem,ale ked tu napise co vsetko vie ovladat... musim sa z toho smiat
nemam chut sa tu s nikym hadat v tomto klube zahradkarov, ale
sranda je ze ponuka diagnostiku a vsade mu blika ta priblbla reklama bmwdiagnostika.sk a pritom s tymyto systemamy co pise nevie robit
totizto velmi casto ked ma nejaky jednoduchy problem,tak s nim vola,druhym ludom...
Mam zakaznika a ten chce toto a hento a bla bla...
ponuka sluzby a pritom vola niekomu inemu lebo to co ponuka nevie spravit...

Tvoje príspevky hovoria za jedno,že si KOKOT......Mna tu pozna dost členov aj osobne,typujem tak 200, len teba tu akosi nepozna nikto,tak sa kludne predstav......alebo sa stretnime a ukažem ti ako viem robit z diagnostiku, z DISOM,z NCS Expertom a ked máš osobný problém,tak aj ten vyriešime........sa uvedom....na klube je dost ludí,ktorým som urobil auto čo v bmw alebo v inom servise neurobili, by ma zaujímalo kto si ty že si dovolíš tvrdit opak......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Driver67
Auto: E53 2.0iS (iks5)

Pondelok, 9. Januára 2012, 23:53

mám osobnú skúsenosť s luboMT, dal som si unho menit olej v automate aj ked som sa tam musel trepat az z Trnavy, ked som si priratal peniaze za LPG co som k nemu previezol ma to vychadzalo lacnejsie ako si to dat vymenit v mojom okolí.
v jeho dielni som sa stretol s tými chalanmi v monterkách, naozaj na mna pôsobili ako PAT a MAT (ich vystupovanie mi tak prišlo). po chvílke sa objavil spomínaný Juraj, ktorý im asistoval pri výmene oleja (sedel v mojom aute). Po výmene sa so mnou previezol krátky úsek a skontroloval či automat ide tak ako má. Olej som menil prvý krát po 265tkm. Celkový dojem hodnotím ako pozitívny, prístup Juraja aj tých mechanikov. Určite by som si tam dal olej meniť znova, poprípade spraviť repas ked mi prevodovka pojde srať. Neni to jediná skúsenosť, kt s touto dielnou mám.

čo sa týka šimíka možem nanho povedať len dobre, aj uňho sa moje auto ocitlo. pomohol mi odhaliť chyby, nad kt. som si dlho lámal hlavu nie len ja.

nerozumiem tomu čo je zlé na tom, že ked si šimík nevie rady s nejakym autom a hladá radu u niekoho, kt má možno skúsenosť s danou vecou. príde mi to hlúpe, že sa nad tým niekto pozastavuje alebo skor, že to tu vlastne rozmazáva. podstatné je to, že odpoved na otázku / riešenie problému nájde. ak so mnou nesuhlasíte, prosím ukážte mi človeka, ktorý sa narodil s tým, že všetko vie, nikdy nepotreboval poradiť. Ludia sa predsa učia celý život a odovzdávajú svoje skúsenosti dalej.

Správny dovod kedy by si mal šimíkovy nakladať je ten, kedy by mykol plecom, že príčinu nepozná, opraviť to nevie, nemá zájem tvoj problem riešiť a poslal by ťa domov bez riešenia.
Chcem uz konecne auto, do ktoreho sa leje servo olej a nemat namiesto svetlometov lampy na petrolej

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Utorok, 10. Januára 2012, 17:59

chalani nereagujte na tých buzerantov typu "podlozky na kokot" . To potom clovek si chce daco o repasoch automatov precitat a musim okolo toho prescrolovat 5 stran pičovin.... ](*,)

JetSlider
Auto: BMW 530 d

Utorok, 10. Januára 2012, 20:53

to sa tu nedaju zabanovat takyto curaci ako na CSku :D Admin daj mu dozivotny ban tomu čuuurakovi :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 22 neregistrovaných