... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
TT-SIMIK napísal:A už tri prispevky, hmmm zlepšuješ sa......čo si akurat staval,ked si taky múdry???My sa aj osobne poznáme,ked som zobral od teba peniaze za diagnostiku a nedoriešil so ti auto??? Pošli čislo učtu pošlem ti peniaze......![]()
![]()
JetSlider napísal:Hej ty podlozka co chce 1000 ecek za tie tupe komenty ako TT-Simik robi super robotu s tou diagnostikou zatial nepoznam nikoho lepsieho na toto a som jeho spokojnym zakaznikom a co sa tu vedie ta debata o tych prevodovkach do toho sa miesat nebudem vzdy sa neda vyhoviet zakaznikovi to tiez poznam
voMacK napísal:LuboMT: Neviem, ci mas na stranke svojej firmy nejaky guestbook, ale ak ano a pisu ti tam zakaznici svoje referencie, kludne sem daj link. Urobi to snad objektivnejsi pohlad na vysledky tvojej prace. Ver, ze ja ked budem mat auto s automatom a bude problem, budes prvy ku komu pojdem. Si blizko a verim a dufam v korektny pristup a jednoducho viem aj to, ze niekedy sa veci hoc aj nove proste pojebu![]()
podlozka pod kokot [spz]: ty mas v hlave nasrate, alebo len potrebujes putat pozornost? [prosim zmazat jeho a kludne aj moj prispevok, dakujem :) ]
podlozky pod spz napísal:
Ked sa vidim v zrkadle som so sebou spokojný aj ja
Nemam s tym clovekom nijaky problem,ale ked tu napise co vsetko vie ovladat... musim sa z toho smiat
nemam chut sa tu s nikym hadat v tomto klube zahradkarov, ale
sranda je ze ponuka diagnostiku a vsade mu blika ta priblbla reklama bmwdiagnostika.sk a pritom s tymyto systemamy co pise nevie robit
totizto velmi casto ked ma nejaky jednoduchy problem,tak s nim vola,druhym ludom...
Mam zakaznika a ten chce toto a hento a bla bla...
ponuka sluzby a pritom vola niekomu inemu lebo to co ponuka nevie spravit...