... všetko o BMW ...
Moderátor: jkk
justforfun napísal:Caute
Pred nedavnom som si kupil bmw 118d rv 2006 najazdene 110 000km. Dovoz z nemecka.
Chcel by som sa spytat ci by mi vedel niekto poradit co je dobre si vymenit (rozvody, filtre + chladiace teleso v klime, olej atd) naposledy bolo v servise pri 70 000km este pri povovodnom majitelovi....
Je to moje prve auto takze si rad necham poradit:)
DonPello napísal:Aha,dobře děkuju,takže v tom mám jasno...Taky uvažuju o koupi 118d,chci si ho dovést z Německa stejně jako moje předchozí auto Seat Leon 1.9 Tdi...Na nákup auta mám svůj limit 300tis kč,rád bych rok 07 nebo 08,automatická klimatizace by mě potěšila,ale není nutností.Co jsem se zatím poohlížel v téhle třídě seženu auta s najetými kilometry okolo 150 tis...Přiznám se že mám trochu strach z diferenciálu,není 150 tis km už přece jen hodně?co opravy přední nápravy,zajímala by mě orientační cena opravy při jejím opotřebení,pro srovnání například s Passatem 3c nebo Octavií II.Taky by mě zajímalo jak je to s kontrolou rozvodového řetězu nebo jeho napínáku,nemám s tím žádné zkušennosti,dosud u všech aut poze řemen.V neposlední řadě by mě zajímalo jak často měníte odlučovače oleje?