... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

MGSnake
Autor témy

330d Vypaľovanie žiaroviek

Utorok, 3. Januára 2012, 19:10

Cavte neviem co sa to deje no v mojich svetlach dochadza k neumernemu vypalovaniu ziaroviek (stretavačiek) , vymenim aj 5-6 rocne, minule som kupil nove (ževraj lepsie s dlhsou zivotnostou) a vydrzala 3 dni. Raz lava odide inokedy prava. Stretol sa s tym niekto?

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: 330d Vypaľovanie žiaroviek

Utorok, 3. Januára 2012, 19:41

tie kvalitne akože viac svietiace žiarovky sice svietia viacej,ale maju aj o to kratšiu životnost,niekedy som kupoval do feldy pred 10rokmi philips + 30%(vtedy boli drahe jak kurva) a vždy vydržali malo,proste je tam slabšie vlakno a preto sa prepaluju,ale ak sa ti prepaluju aj obyčajne halogenove žiarovky za par šupov,tak preba pozriet elektriku,konektory,dobíjanie atd....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Užívateľov profilový obrázok
drumx
Auto: BMW e36 m43
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 3. Januára 2012, 20:02

TT-SIMIK napísal:
tie kvalitne akože viac svietiace žiarovky sice svietia viacej,ale maju aj o to kratšiu životnost,

pise, ze kupoval s dlhsou vydrzou nie svietivostou.

Skus pozret ci niekde na kabli nemas skrat, prerusenie, alebo ci ti tam nezateka alebo nieco co by mohlo viest k vypaleniu ziarovky. Alebo premerat alternator ci nedava viac napetia ako treba...
Príbeh môjho auta. _____ [size=140][b]

volfik
Auto: E46
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Januára 2012, 15:43

hej, hej skus premerat to napatie, mne takisto na byvalom aute odchazdali ziarovky, bolo to regulatorom...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných