... všetko o BMW ...
jararak napísal:
dik za odpoved :) uz som sa chcel pytat ci to je naschval alebo daco nevydalo :)
nadhera, krasa, super :)
slevin napísal:mozno bude aj video :)
2Bera napísal:
pomozem ti s natacanim
Arnold napísal:klobuk dolu, teba by mali zobrat do bmwinac, ked takto ,,pucujes,, a vylepsujes motor tak aj motorovy priestor a vlastne cele auto budes takto renovovat ze?
Majo napísal::thumbup:
Zboznujem temy, kde sa nieco renovuje a majitel ma gule pustit sa do niecoho podobneho![]()
Drzim palce, nech to vyjde(mne mensia GO vysla podla ocakavani, takze toto ich musi prekonat)
S tou presnostou vahy a rozdielom 4.5g to je privela aj na tu spominanu skodovku. Aj u Zigulaka je povolena tolerancia max 2g na zostavu piest/ojnica. Osobne to robim tak, ze najprv prevazujem samotne piesty na toleranciu 0.5g(tolko je totlerancia mojej vahy) a potom rovnako ojnice. Piesty maju v dolnej casti urcenu plochu, z ktorej sa da odbrusit a ojnice sa najlepsie(aj ked nie zrovna najlahsie) odlahcia lestenim. Viem, ze to prehanam, ale potom je to vyvazene tak, ze sepot kvetin
a este je super nechat vyvazit klukovku so zotrvacnikom v nejakej sikovnej firme, ktora sa tym zaobera...