... všetko o BMW ...

no jediné čo by som zmenil sú asi tie sedačky do jednej farby ale to je len moj subjektivný názor
 no jediné čo by som zmenil sú asi tie sedačky do jednej farby ale to je len moj subjektivný názor   ale inak
  ale inak  

krasotinka! Sami vidí že tento tour som videl na autobazar.eu, pamätám si ho podľa tej farby a výbavy aj s 4:3 monitorom. Aspoň sa dostal do správnych rúk, keďže ako píšeš, bývalý majiteľ sa stým autkom nesral
  krasotinka! Sami vidí že tento tour som videl na autobazar.eu, pamätám si ho podľa tej farby a výbavy aj s 4:3 monitorom. Aspoň sa dostal do správnych rúk, keďže ako píšeš, bývalý majiteľ sa stým autkom nesral  Dúfam že bude z neho riadny cukrík
 Dúfam že bude z neho riadny cukrík   btw má to aj vyhrievané sedáky? Prajem veľa šťastných km a pevné nervy pri cukrovaní
  btw má to aj vyhrievané sedáky? Prajem veľa šťastných km a pevné nervy pri cukrovaní  
ewors napísal:farba krásna a motorizácia ešte lepšiano jediné čo by som zmenil sú asi tie sedačky do jednej farby ale to je len moj subjektivný názor
ale inak

mne sa to lubi a aj ta farba je taka, ze clovek kuka, ze co to... ale parada, aj motorizacia a vybava..
 mne sa to lubi a aj ta farba je taka, ze clovek kuka, ze co to... ale parada, aj motorizacia a vybava..   nech sluzi :)
  nech sluzi :)koki napísal:strasne sa mi paci tento tour.... mimochodom nebol na predaj na nahradne diely cca pred pol rokom