... všetko o BMW ...
patrick napísal:Asi nikde,ked som to zhanal na integru tak to chalani objednavali cez ebay...Skus hondaclub mozno tam bude niekto predavat este...
ViktorDDD napísal:o tom spreji som počul dobré, aj zlé, vyzerá to dobre na ventildekli to určite, ale som o tom čítal aj také skúsenosti že sa to celkom blbo čistí od prachu
inak takto vyzerá nastriekaný ventildekel s tým sprejom, vyzerá to suprovo o tom niet pochýb
slevin napísal:noro mi to uz vybavuje, uvidim ci chalani z hondy maju :)
dodoIPD napísal:Tibor, nejake fotky pomaz , lebo ti tu niekto z toho spravi navod ako na to
HAZARD napísal:Vyzera to super...auto vytiahnes az na jar?
HAZARD napísal:Vyzera to super...auto vytiahnes az na jar?
cretino napísal:
podla mna nevydrzi, posklada to a pojde to prehnat na Vajnorsku - zevraj tam nezvyknu merat![]()
![]()
![]()
Šubo napísal:este ti nevolali z BMW? RESPEKT
blesk napísal:vyzera to powerfuuulovo a navyse paradne. som zvedavy aky bude mat zvuk. (jemnost chodu)
slevin napísal:hlavne na jemnost chodu, som zvedavy aj ja, lebo vsetky piesty som na gram vyvazil na digitalnej vahe. niektore piesty boli aj o 4,5 gramu tazsie ako ten najlahsi. preto som fotil aj ten obruseny spodok ojnice. mozno pani v bmw maju nejaku toleranciu do 5g, ale mne to tak nevyhovuje :)