Štvrtok, 15. Decembra 2011, 14:51
Caute potreboval by som poradit, vzadu na zadnej naprave mi nieco huci. Hucanie je pravidelne a zacina pri cca 30kmh. Je to tupy zvuk "ide" s otackami kolies. Preto neviem povedat ci je to diferak.
Zvuk sa taktiez ozyva ked bocim napr. na kruhaci dolava, vetdy riadne zosilnie vydava to taky tupy tahavy zvuk, nieco v style uuuauuuauuuauuua. Zalezi ako rychlo idem. Pri boceni do prava je ticho.
Je jedno ci drzim plyn alebo ho pustim, pocut je to vzdy. Aj na dialnici pri 130kmh to huci ale tak rychlo ze sa to pri hluku aut, pneumatik a pod. straca. S autom mi netrasie ani nic podobne. A ten zvuk je ani nie ze hucanie, resp. suvisly zvuk ale prerusovany.
Dnes sme pozerali dozadu, napravo je kusok krivy kotuc a nalavo sa "rozlepuje". Kotuce povolili ked som musel flekovat asi z 90kmh na nulu. Zajtra rano ich idem dat vymenit takze uvidime.
Pri brzdeni to chrci ako ked sa trie zelezo o zelezo takze pochybujem ze to bude kotucmi. Diferak ma nabehane 262 000km. Ci tam niekto olej menil neviem. Skor by som potreboval vediet ako sa hlucny diferak prejavuje.
Dikes
Naposledy upravil/-a
michaltt v Nedeľa, 11. Marca 2012, 00:07, upravené celkom 1 krát.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh