... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
martinp3k napísal:tlmiče boli Monroe Reflex, komplet nové uloženie, dorazy aj prachovky... nechápem
BlackMW napísal:a spodny doraz (misku) mas kde prosimta ?
ze si ho tam zabudol dat ?![]()
lebo ak tam bol tak ho musela prerazit piestnica,
lebo cez horne ulozenie neprejde.
to sa stava ked je stary hrdzavy..
cislo #6:
martinp3k napísal:
nooo vraj bola celá sada Monroe, tak teraz neviem moja strana drží dobre ale druha to nevydržala. A to som sa pritom maximálne vyhýbal dieram a kanálom, ked už mám nové tlmiče :) inak na prvy pohľad som si tiež myslel, že to je uloženie, lebo už som sa tu na fóre s tým stretol, že to chalanom takto dopadlo. Takže podľa vás je tlmič v poriadku????
BlackMW napísal:
takto to dopadne ked je hrdzava. ked je nova, je to 3 mm hruby plech a toto sa nemoze stat.
odfot to aj zospodu jak je koleso.
ak tam bola a tlmic ju fakt prerazil tak dakujem pekne za taky podvozok. v tom pripade bude napichnuta niekde na piestnici a spadnuta dole.
ale toto je velmi nepravdepodobne, najskor tam nebola v sade, alebo sa to tam nedalo pri montazi.
ak si ju tam nedal tak je to jasne. treba to rozobrat a dat tam tu spodnu misku. ta guma sa tam neudrzi v tom ulozeni sama.
martinp3k napísal:
nedostanem sa k tomu aby som to cvakol, lebo je tam koleso, ale ked pôjdem k mechanikovy co mi to robil a da ta na zdvihák tak ja to určite cvaknem a prihodím foto. Len teraz dufam ze neurobil tu istu chybu aj na druhej strane, lebo ta zatial drží v pohode...inak dik za radu, už som s nim volal tak objedna nove ulozenie a toto sa vyreklamuje
retepp1 napísal:Fúúúú, tak to ti tlmič fakt prerazil tú misku, ani sa mi nechce veriť...![]()
![]()
Ale ešte stále je možnosť že pod tou miskou nemáš podložku, ktorá by tam mala byť, keď sa dobre pamätám...