danko2002 napísal:Zaujimava otazka na toto by som aj ja potreboval odpoved lebo moje milovane auticko ma vcera vypojilo ze...Fuel injection system a to som tam mal dojazd este 65km!
Staci precistit nadrz a vymena palivoveho filtra a naftoveho cerpadla s podavacim???
Je to nutne urobit vsetko naraz?
Dakujem
Ani jeden majitel TDSka by nemal napísať že mal dojazd ešte 65km že tam je ešte nafty habadej !!!!

radšej treba natankovať plnú a ked to príde do polky tak opeť dotankovať. Samozrejme že ked sa ide na daleku cestu par krat do roka tak je samozrejme že nebudete tankovať stale pol nadrže ale ju vijazdíte až do rezervy ,ale jazdiť tak že stale dotankujem za 10€ lebo svieti rezerva je velká chyba !!! Vtedy sa ukazuju problémy či už z čerpadlom v nadrži,vodou v systéme,problem z vstrekovacim čerpadlom a komplet z celou palivovou sustavou. Čerpadlo v nadrži sa trapi lebo musí tahať a zaroven vyvíja večší tlak aby dopravilo naftu k motoru a v teplých dnoch je nedostatočne chladené. Nafta ma tendenciu spadovať kedže je hladina príliš nízka,nedostatočné mazanie vstrekovacieho čerpadla ak je v sisteme čo i len mala netesnosť a jeho nasledna porucha. Velke rosenie nadrže a potom velky obsah H2O v palive atd....