... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

horedole
Autor témy
Auto: BMW 320D r.v.99
Kraj: Prešovský

Problemy pri prepise vozidla!!!!!!!!!

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 17:42

Nazdar chlopi!
Ani si neviete predstavit aky som nasrany po tom ako som siel na prepis vozidla z okresu do okresu.Co sa tam vlastne stalo?prisiel som tam kolo 7 rano ,zobral som si cisielko a siel som si sadnut do auta kde som cakal na policajta co mi ho pride obhliadnut(myslim auto) on prisiel,skontroloval VIN a na stitku pri motore zistil svojimi pozornymi ockami ze nesedi "celkova pripustna hmotnost jazdnej supravy".V technicaku bolo 3650 a na stitku 3550.Tak som sa ho opytal co dalej a on mi na to ze mam ist pockat na to co povedia kolegyne.po 5 hodinach ked som sa dostal na rad mi mile kolegyne povedali ze mam ist na Obvodny urad,tam mi povedali ze mam ist do BMW a poziadat o zmenu tech.parametrov ktora stoji 165eur.A tak sa vas pytam ci by mi nevedel niekto pomoct.Obycajne posrane prepisanie auta z okresu do okresu ma nakoniec pripravi o nervy.

Užívateľov profilový obrázok
66johny99
Auto: e30 340i, e34 525i
Kraj: Banskobystrický

Re: Problemy pri prepise vozidla!!!!!!!!!

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 21:27

ja by som na to kašlal a spravil splnomocnenie overené notárom a jazdil s tým, zbytočne vyhodených 200 euro a spusta nervou a času.
príbeh 340i http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e30-340i-t74070.html

e30 340i coupe
e34 525i

ex 2x e30 325i coupe
ex e39 525d
ex e39 530dA
ex e39 530dAT
ex e36 316i sedan

OO (||)(||) OO

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Sobota, 10. Decembra 2011, 11:40

S tym by som sa na nich ztazoval, lebo chybu urobili policajti pri predoslom prepise, ked tam dali zly udaj..... podobne som mal ked som prepisoval na seba svoju byvalu octavku, bola 1.9 hladky a okrem 1x airbag nemala nic.... a do papierov popisali take bludy, vykon s TDicka, ABS a neviem co este.... ale nechal som to tak a majitel pomne s tym asi tiez nemal problem kedze ho prepisal bezproblemov.... a bol s Presova :-k

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Decembra 2011, 21:22

skus to dat prepisat nejakemu co s tym robi, nejaka firma. Vacsinou su tyto ludia byvali policajti a s kazdym z DI sa poznaju, tj. nikde necakaju, maju dvere vsade otvorene. Vacsinou to stoji oklo 20euro a mas po strarostiach (mozno si vypyta nejake drobne do vacku, ale nemal by to byt problem)
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

john303
Auto: E36 coupe
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 16:43

ten policajt ma IQ hlboko pod bodom mrazu...inak skús tam ísť o pár dni neskor, ve´d na prepis máš 15dní ak sa nemýlim, tak aby si nenatrafil na toho istého policajta,ak si to ´další nevšimne, čo by nemal, pretože kukajú len vinka, tak to máš v cajchu :D

energie21
Auto: e36 318iS rv.96
Kraj: Košický

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 17:18

jak som ja kupoval svoje bmw E36 na papieroch bol: datum prvej evidencie vozidla(rok výroby) 25.4.1196

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 21:05

Prečítal som si príspevky k tejto téme, takže najskôr toto..... nadávať na policajta, ktorý si len robí svoju robotu je prízemné. Má predpisy, ktoré nevymyslel a tých sa drží. Zaujímavé, že podľa pár ľudí, čo sem prispelo, je ten policajt debil za to, že je pozorný...... keď je policajt nepozorný... tak je tiež podľa niektorých debil....... myslím, že tu sa treba držať hesla... podľa seba súdim teba.....

a teraz k veci.... za chyby spôsobné policajtmi pri zápise údajov do technického preukazu zodpovedá polícia a chybu odstraňujú na vlastné náklady.... takže tie drísty, ktorými ťa odbili tie milé paničky, ktoré sú mimochodom občianske pracovníčky, by som neriešil. Oficiálnou cestou (najlepšie písomnou) by som išiel po stopách TP pri jednotlivých priepisoch tohoto auta, až kým by som neprišiel na to, že kde sa urobila chyba a tam by som to dal dať do poriadku.

p.s. pri tých kamarátoch vo firmách by som sa už veľmi nespoliehal na prednostné vybavenie...... veľmi to už nejde.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 25 neregistrovaných